Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 250.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Praktisch, ruim en licht, dat zijn de eerste woorden die te binnen schieten als je deze eengezinswoning aan de Marskamp in Assendelft ziet. Dan doe je deze woning eigenlijk tekort want 'áf' en 'superlocatie' horen zeker ook in het rijtje thuis! De Marskamp ligt in de gewilde Delftbuurt, en deze eengezinswoning ligt daarbij ook nog aan het verkeersarme hofje. Hier kunnen onbevangen kindertjes niet veel kwaad want de hele Delftbuurt is bedacht op spelende jeugd. De ligging van de wijk, tussen de Dorpsstraat met alle gezelligheid en de rust van de natuur, geeft die extra dimensie die het leven en opgroeien in het dorpse Assendelft zo aantrekkelijk maken.

De woningen in de Delftbuurt zijn gericht op grote gezinnen - of de hedendaagse variant: samengestelde gezinnen. De dakopbouwen, verspringende gevels en, in dit geval, extra dakkapel over de hele breedte, geven een speels aanzien maar, nog belangrijker, houden ook in dat er veel vierkante meters woongenot gewonnen zijn. Ook qua privacy geeft deze manier van bouwen voordelen. De rij woningen is geschakeld maar op zo'n manier dat er weinig direct zichtcontact is. En dat is gewoon prettig.

Deze goed onderhouden woning is een ode aan het licht. Veel wit en whitewash voor de wanden en vloeren, ook het houtwerk en binnendeuren zijn licht gehouden. Door de hoge plinten, radiatorombouw en frontpanelen in de keuken blijft de uitstraling toch warm. De strakke wandafwerking, de uitgekiende verlichting en het dubbele betonlook werkblad zijn hypermodern maar het rvs gasfornuis met combi-oven en de subtiele handgrepen aan de vele kasten en laden geven een rustieke sfeer.

Door de hele woning is overduidelijk te zien dat dezelfde zorg is besteed tijdens stoffering en inrichting. Nu gaan de meubels natuurlijk mee met de huidige bewoners maar de badkamer bijvoorbeeld is een toonbeeld van wooncomfort in een brocante stijl en deze hoort bij het huis. Als je toevallig niet van deze stijl houdt, dan is met slechts een blik verf de eigen twist zo gegeven. De basis van witte tegelwanden, antracietgrijze plavuizen en wanddecoratie en het witte keramiek van de waskom, het tweede toilet en het ovale bad met douche passen binnen ieders smaak.
De vier slaapkamers zijn verdeeld over twee woonlagen waarbij de slaapkamer op de zolder, door de over de hele breedte geplaatste dakkapel, bijna 16 vierkante meters telt. Daarnaast is achter het knieschot heel veel bergruimte gecreëerd. Heb je toch ook nodig, als gezin.

Waar een huishouden ook behoefte aan heeft, is buitenruimte. Die behoefte wordt hier middels de 15 meter diepe achtertuin op het zuidoosten ruimschoots vervuld. De vrijstaande houten schuur herbergt de fietsen en tuinspullen. Een achterom leidt naar het paadje langs het huis en grenst aan een pleintje met speeltoestellen. Achter het hek ligt het vaarwater. Daarvandaan kun je met een bootje grootse avonturen beleven, dat hoort bij het opgroeien in Assendelft!

In de Delftbuurt zijn verschillende basisscholen. Sport en spel liggen in en om de wijk, naast het park liggen de tennis- en voetbalvelden. Verswinkels en supermarkten vind je aan de Dorpsstraat. Ook de uitvalsweg naar het Rijkssnelwegennet ligt om de hoek. Deze Communicatieweg, what's in a name, verbindt de A8 met de A9, zo ben je met een half uur zowel in Amsterdam als in Haarlem.

Indeling:
Begane grond (met houten vloer): entree, hal met meterkast, toilet met fontein en trapopgang. Woonkamer met half open keuken in lichte kleurstelling. Dubbel werkblad van donkergrijs betonlook met inbouwapparatuur, als koelkast en vaatwasser, en opbergkasten en -laden. Rustiek RVS gasfornuis met combi-oven en bijpassende wasemkap.
Aan tuinzijde aparte berging (met plavuizen) met aansluitingen voor wasmachine en -droger. Openslaande deur naar achtertuin op het zuidoosten met vrijstaande houten schuur en achterom.
Eerste verdieping: overloop met vaste trap naar zolderverdieping. Badkamer met ligbad, toilet en wastafel. Vaste kast en 3 slaapkamers waarvan 1 met toegankelijke berging achter dakbeschot.
Tweede verdieping: overloop met vaste kasten en opstelling CV-installatie. Slaapkamer met dakkapel en bergkasten achter dakbeschot.

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 108 m2;
- inhoud 363 m3;
- perceelgrootte 135 m2 eigen grond;
- 4 slaapkamers;
- aan autoluw hofje gelegen, omhekte speelplaats en vaarwater vrijwel aangrenzend;
- aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Geschakelde woning

Bouwjaar

1984

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

363 m³

Woonoppervlakte

108 m²

Perceeloppervlakte

135 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Zonnige tuin

 

Kindvriendelijke buurt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's