Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 195.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Gelegen op een goede locatie, verrassend ruime en uitgebouwde tussenwoning met op het oosten gelegen plaats achter het huis met een eigen berging.

De woning is gelegen in het oude centrum van Rijen, welke in alle dagelijkse behoeften voorziet. In de straten rondom de woning is voldoende parkeergelegenheid aanwezig en een basisschool is op loopafstand bereikbaar.
Dankzij het NS- station Gilze - Rijen bent u ook zo in hartje Tilburg of Breda om bijvoorbeeld te studeren of om gewoon een gezellig dagje weg te gaan.
Verdere voorzieningen zoals een managé, zwembad, winkels, sportverenigingen, eetcafés en uitvalswegen zijn op korte afstand bereikbaar.
Tevens is er in het mooie Rijen een golfclub aanwezig waar u van de rust kunt genieten.

Om te beginnen is de gehele begane grond uitgerust met een tegelvloer. Daarnaast zijn de woonkamer en de woonkeuken voorzien van vloerverwarming.

U betreedt de woning via de ruime entree van circa 6 m². In deze entree vindt u de trapopgang, kelderkast met gas en elektra meter en het toilet.

Via een deur komt u in de uitgebouwde woonkamer terecht en door middel van een open doorgang kunt u de woonkeuken bereiken.

De woonkeuken is voorzien van een inbouwkeuken uit 2004. Deze woonkeuken staat in een open verbinding met de woonkamer en bestaat uit circa 12 m². Het betreft een vier pits gasfornuis met afzuigkap, koelkast, oven en een vrieskast.

De bijkeuken is circa 6 m² groot en via hier bereikt men de tuin. De bijkeuken is een ideale ruimte om bijvoorbeeld te gebruiken als wasruimte of als speelkamer voor de kinderen.

De keuken en de bijkeuken zijn echter wel aan het benodigde onderhoud toe.
Er zitten een aantal scheuren in de muren.


De ruime woonkamer heeft een oppervlakte van circa 33 m². De woonkamer beschikt over openslaande tuindeuren.
Deze tuindeuren zijn ideaal om zomers te gebruiken als verlenging van de woonkamer naar de buitenruimte toe.

De ruime woonkamer is op het moment verdeeld in twee gedeeltes. Een grote zithoek met uitzicht over het hof en een gedeelte waar men gezellig aan tafel kan zitten.

Door de aanwezigheid van grote ramen aan de voor- en achterzijde is er volop daglicht. In het plafond zijn overal verder spotjes geplaatst.
De 1e verdieping heeft een toilet gescheiden van de badkamer en deze is met wit/blauwe tegels betegeld. Dit toilet is gesitueerd naast de trapopgang.
De badkamer beschikt verder over een douche en een ligbad en is voorzien van een wasbakje. De badkamer is eveneens volledig met wit/blauwe tegels betegeld en voorzien van een draai/kiepraam.

De badkamer heeft vochtplekken op het plafond.


De 1e verdieping is te bereiken via de trapopgang in de entree. Bovenaan is een overloop die toegang geeft tot een apart toilet, drie slaapkamers en een badkamer met een douche, ligbad en wasbakje.

Slaapkamer 1
Deze slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Deze slaapkamer is circa 7 m² (2.65m x 2.80m) groot en beschikt over een raam dat bijna de gehele breedte inneemt.

Slaapkamer 2
Deze slaapkamer is te vinden aan de achterzijde van de woning en is tevens de grootste. De slaapkamer is circa 15 m² groot (3,62m x 4.16m).

Slaapkamer 3
Deze slaapkamer bevindt zich ook aan de achterzijde van de woning. De slaapkamer is circa 8 m² groot (2.06m x 3.78m).

De achtertuin is volledig betegeld en heeft een oppervlakte van circa 65 m² inclusief de stenen berging die is voorzien van elektra.
De tuin is te bereiken via de bijkeuken of de woonkamer. Via de stenen berging van circa 22 m² kan men achterom gebruik maken van een brandgang. De berging is voorzien van kunststof kozijnen en deuren. De deuren zijn extra breed in verband met het plaatsen van een motor.


Bijzonderheden
- De woning heeft op verschillende plekken aandacht nodig wat betreft het onderhoud.
- De keuken, bijkeuken en de badkamer boven zijn extra aandachtspunten.
- De woning is wel goed geïsoleerd. Overal zijn er kunststof kozijnen met dubbelglas, muren zijn voorzien van isolatie en het dak is vanbinnen geïsoleerd.
- Aan de woning is een uitbouw van de woonkamer gerealiseerd waardoor men een grotere ruimte heeft met openslaande deuren naar de tuin.
- De berging is tevens voorzien van isolatie. Het dak en de muren zijn hier geïsoleerd.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“Gezellig hofje met vriendelijke mensen.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1960

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

335 m³

Woonoppervlakte

103 m²

Perceeloppervlakte

156 m²

Energie

Energielabel

E

Buitenruimte

Tuin

Plaats

Tuin oppervlakte

72 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

In de nabijheid van winkels, basisscholen en een gezellige buurt!

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's