Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 350.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

!!! VANAF-PRIJS !!! Let op:
Deze woning wordt te koop aangeboden met een VANAF-PRIJS, waarbij er een voorstel/bod gedaan kan worden vanaf € 350.000,- k.k.

Ruime 2/1-kapwoning met carport, oprit/parkeerplaats en grote achtertuin op het zuiden.

De Belgiëlaan ligt parallel aan de Middellaan met een brede groenstrook ertussen.

Hierdoor heeft de woning een unieke ligging; rustig maar toch vlakbij een
ontsluitingsweg, vrij uitzicht aan de voorzijde en dichtbij zowel het centrum als het
Dongepark.

Via de ruime entree aan de zijkant van de woning, kunt u of naar de keuken, of naar de woonkamer. In de entree bevindt zich verder de meterkast, toilet en de trap naar de eerste verdieping.

De keuken bestaat uit een eetgedeelte met aansluitend de halfopen keuken met een inrichting in U-opstelling. De keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, elektrische oven, afzuigkap, combimagnetron, koelkast, vaatwasser en close-in boiler.

Vanuit het eetgedeelte kunt u via openslaande deuren de ruime tuin bereiken om zo een nog groter eetgedeelte te creëren. De achterzijde van de woning is hier voorzien van rolluiken.

Verder is er een bijkeuken met een tegelvloer, aansluiting voor was- en droogmachine, bergruimte en deuren naar de tuin en de carport.


Royale L-vormige woonkamer met sfeervol zitgedeelte aan de voorzijde met open haard, vaste hoekbank, vast Tv-meubel en radiatorombouw met brede vensterbank.

De royale woonkamer staat in een open verbinding met het eetgedeelte aan de achterzijde van de woning.

De woonkamer, keuken en de hal zijn voorzien van een pvc-vloer, stucwerk wanden en plafond.


Op de eerste verdieping vindt u de royale badkamer met ligbad, breed wastafelmeubel, ruime inloopdouche/stoomcabine en designradiator van circa 11 m² groot en is volledig betegeld. De badkamer is dus een heerlijke relaxruimte.

De eerste verdieping bestaat verder uit een overloop met toegang tot de twee slaapkamers, badkamer en een apart toilet.
De overloop en de twee slaapkamers zijn voorzien van dezelfde laminaatvloer. Tevens zijn de kozijnen aan de achterzijde van de woning voorzien van elektrische rolluiken.

Slaapkamer 1 bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is circa 15 m² groot.

Slaapkamer 2 bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is circa 10 m² groot.


De toiletruimte is eveneens volledig betegeld en voorzien van een hangend closet, porseleinen waskom met onderbouw en designradiator.

Via de vaste trap komt u op de overloop van de tweede verdieping. Boven de trap bevindt zich een groot dakraam. Via de overloop heeft u toegang tot twee slaapkamers en een aparte C.V.-/bergruimte (Remeha, 2009).

Slaapkamer 3 bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is circa 16 m² groot. Tevens is deze kamer voorzien van een ruime inloopkast van circa 6 m² welke via een open verbinding te bereiken is. De inloopkast is voorzien van een groot dakraam en een zijraam.
Slaapkamer 4 bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is circa 9 m² groot. Beide slaapkamers hebben een dakkapel met rolluik.

Er is verder een diepe en brede achtertuin op het zonnige zuiden met onder andere een terras, vijver, gazon en houten tuinhuisje. De grootte van de achtertuin is circa 125 m².

Bijzonderheden:
-Mooie ligging met vrij uitzicht aan de voorzijde;
-Dichtbij het Dongepark en het centrum;
-Woning met veel inhoud en woonoppervlakte;
-Voorzien van dak-, vloer-, en gevelisolatie, en voorzien van dubbel glas;
-Parkeergelegenheid op eigen terrein en in de omgeving.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij zijn toe aan de volgende stap en gaan afscheid nemen van dit heerlijke huis. Ben jij op zoek of ken jij iemand die op zoek is naar een fijne, lichte, ruime woning met een fijne tuin op zuiden. Zo'n tuin waarin je al in het vroege voorjaar van de eerste zonnestralen kunt genieten? Een huis met een ruime badkamer, groot ligbad en een luxe douche/ stoomcabine met grote stortdouche. Heerlijk om in te ontspannen wanneer dat nodig is. Een lichte zolder, met twee dakkapellen. Een hele ruime slaapkamer met inloopkast en een 4e slaapkamer en daarnaast ook nog voldoende bergruimte? Kijk dan op Funda voor meer info, foto's en een video op: https://www.funda.nl/koop/dongen/huis-40581381-belgielaan-20/ Natuurlijk ben je van harte welkom om de fijne sfeer te komen proeven. Wellicht ben je net als wij bijna 9 jaar geleden gelijk 'verliefd' op dit huis. Voor contact met de makelaar klik hier: https://www.funda.nl/koop/dongen/huis-40581381-belgielaan-20/reageer/”

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1974

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

510 m³

Woonoppervlakte

156 m²

Perceeloppervlakte

296 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Energiezuinig

 

Groene omgeving

 

Dichtbij OV

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Veel opbergruimte

 

Fijne lichtinval

 

Vrij uitzicht

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's