Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 429.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Prachtig modern penthouse met adembenemend uitzicht over Den Haag en het Westland, met riant terras van ca. 53 m² met jacuzzi, en twee parkeerplaatsen.

Het appartement ligt op de 10e etage en is middels de twee liften te bereiken, het heeft een woonoppervlak van ca. 150 m², is volledig geïsoleerd, heeft een moderne open keuken (2016) met diverse inbouwapparatuur, een moderne badkamer en 3 slaapkamers.

Gelegen om de hoek van uitvalswegen, openbaar vervoer, diverse sportverenigingen en de winkelcentra aan de Leyweg en Wateringen op ca. 10 minuten afstand.

Parkeerterrein, gesloten entree met bellentableau, twee liften naar de 10e etage, entree woning, gang met vinyl vloer en inpandige berging 6 m2 voorzien van wasmachineaansluiting, cv kast met opstelplaats CV-combi (Daalderop Comfort 2002) en mechanische ventilatie, toilet, woon-/eetkamer ca. 8.76x5.80/4.92x2.75 met eikenhouten vloer en moderne open keuken in L-opstelling (Nolte 2016) met kunststof werkblad, vaatwasser, koelkast, vriezer, inductie kookplaat, afzuigkap, oven en combi magnetron, vanuit de woonkamer openslaande deuren naar het terras van ca. 53 m² met wijds uitzicht en jacuzzi, slaapkamer ca. 4.40x2.75 met vloerbedekking en deur naar het terras, L-vormige 2e slaapkamer ca. 4.87x4.79 met vinyl vloer en deur naar het terras, master bedroom ca. 4.02x3.89 met vloerbedekking en vaste kastenwand, moderne ruime badkamer ca. 4.84x2.08 met hangend toilet, handoekrek, radiator, vaste wastafel, douchecabine en ligbad. Voorts beschikt de woning over een eigen berging van 12 m2 in de onderbouw en 2 eigen parkeerplaatsen op het parkeerterrein. *KLEURENBROCHURE EN PLATTEGRONDEN BESCHIKBAAR*

Aanvullende informatie:
- 's- Gravenhage AW 2757 A-37, A-39, A-62
- Bouwjaar 2002
- Erfpacht eeuwigdurend afgekocht
- Oplevering in overleg
- Volledig geïsoleerd
- Energielabel B
- Actieve VvE € 254,-- per maand
- Riant terras
- Moderne open keuken (Nolte 2016)
- Moderne badkamer
- 3 ruime slaapkamers
- Jacuzzi op het terras
- 2 parkeerplaatsen
- Oplevering in overleg

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Iedere morgen aan het ontbijt is het weer genieten van het uitzicht, niet alleen in de morgen maar de hele dag, vooral ook s'avonds laat in de jacuzzi genieten van de sterrenhemel en alle lampjes van de stad. Dit huis bied zoveel privacy dat is met woorden niet uit te drukken. de drukte van de stad en het dagelijkse leven ligt letterlijk aan je voeten want hierboven heerst rust, serene rust”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

2002

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

558 m³

Woonoppervlakte

149 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Zonnige tuin

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's