Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 250.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

De voordelen van gelijkvloers wonen, verenigd met het fijne van een tuin. Dat is wat u vindt in dit beneden appartement met maar liefst 4 kamers. Het gemak van één woonlaag verdeeld over 83 m2 woonoppervlakte en een royale voor- en achtertuin. Deze woning ligt midden in het levendige en kinderrijke Rooswijk waar alle nodige voorzieningen en zorgaanbod onder handbereik liggen.

U kent de twijfel wel: een groot huis van twee of drie verdiepingen is bewerkelijk, wordt wat moeilijker begaanbaar misschien, maar de tuin zou u toch echt niet kunnen missen. Uw energie beperkt zich nog lang niet tot enkele terraspotten of een mini-border. Genieten doet u namelijk vooral buiten, zittend in het zonnetje met een boek, beker of bord. Dan is dit appartement ideaal voor u! Binnen is het praktisch, ruim en gezellig, buiten kunt u tuinieren, op uw gemak in de buurt boodschappen doen of wandelen in de natuurrijke omgeving. Of fietsen natuurlijk. Een extra brede poort geeft toegang tot de volledig beschutte achtertuin met een vrijstaande stenen schuur.
De woning heeft drie slaapkamers, allen kijken uit op de achtertuin. De woonkamer heeft veel lichtinval door de vele raampartijen uitkijkend op de ook al flink bemeten voortuin. De woning is opvallend praktisch ingedeeld. De keuken is goed ingericht met diverse inbouwapparatuur en aparte eetbar. De badkamer is ruim en voorzien van whirlpool ligbad, wastafel, en douchecabine.

Dit appartement is een volwaardige woning, met een gezellige maar praktische indeling en heerlijke tuinen: precies op maat!

Indeling:
Begane grond: entree via zijkant, hal met meterkast. 2 slaapkamers, Aparte (was)ruimte met CV-installatie en mechanische installatie en toegang tot de achtertuin. Royale slaapkamer met kastenwand. Badkamer met whirlpool ligbad, douchecabine en wastafel. Woonkamer met aansluitend halfopen keuken met praktische eettafel en diverse inbouwapparatuur.

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 83 m2;
- inhoud 257 m3;
- Erfpacht, canon afgekocht tot 2042;
- Servicekosten € 100,-- per maand
- oplevering in overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Elk jaar na sinterklaas worden er kerstlichtjes en overige kerstversieringen opgehangen tegenover het appartement in het plantsoen door buurtbewoners. Het geeft een hele fijne sfeer en 's avonds heb je een super mooi uitzicht op de kerstversieringen.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1993

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

257 m³

Woonoppervlakte

83 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Vrij uitzicht

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's