Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 325.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

In de jonge woonwijk Leesten-Oost treft u deze statige en moderne tweekapper uit het Terra Nova project. De woning is fraai uitgevoerd in een hedendaags jasje met aandacht voor detail en uitstraling. Een woning met veel ruimte, waaronder vier slaapkamers, waarvan de masterbedroom is gelegen op de tweede verdieping met dakterras. De woning beschikt over een eigen oprit ruimte voor twee auto's en is voorzien van een houten berging in de achtertuin. Alle dagelijkse voorzieningen liggen op korte afstand.


Indeling:

Begane grond:
Entree, hal met toegang tot de eerste verdieping, toilet met fonteintje, garderobe en de woonkamer. Deze woonkamer is voorzien van grote plavuizen met vloerverwarming, een schuifpui naar de achtertuin en beschikt over veel licht door de hoge ramen.
De open keuken is uitgevoerd met een moderne hoogglans zwarte hoekopstelling met een natuurstenen blad en diverse inbouwapparatuur, waaronder een vaatwasser, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap en een combi-magnetron. Vanuit de keuken heeft u zicht op de voortuin en de straat.

1e Verdieping:
De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn allen uitgevoerd met een nette vloer. De badkamer is uitgevoerd met een wastafel, douche, ligbad en een wandcloset en is voorzien van vloerverwarming. Op deze verdieping treft u tevens nog een ruimte met de wasmachine-/drogeraansluiting.

2e Verdieping:
In deze dakopbouw bevindt zich de vierde en tevens grootste slaapkamer. Vanuit deze kamer is het dakterras bereikbaar waar u kunt genieten van de ochtendzon en het uitzicht.

Tuin:
De achtertuin, gelegen op het noorden is ruim van omvang en beschikt over een geïsoleerde houten berging.

Kortom: Een woning in zeer goede staat en helemaal van deze tijd. Direct te betrekken met alle voorzieningen op korte afstand.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

Anoniem aan het woord

“We hebben heel erg fijne buren die altijd klaar staan. Bijvoorbeeld als de sleutel ineens binnen bleek te liggen, of wanneer je gewoon zin hebt in een gezellige avond. Vanaf het huis loop en fiets je zo de weilanden in... terwijl tegelijkertijd alle voorzieningen op een korte loopafstand zijn. Heel prettig! De kinderen kunnen hier heerlijk naar buiten en er is meer dan voldoende te doen voor ze in de buurt”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

2008

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

509 m³

Woonoppervlakte

137 m²

Perceeloppervlakte

238 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

100 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Fijne lichtinval

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's