Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 275.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Eekmaatlaan 14, Enschede

Prachtige semi-bungalow dat op een zeer bijzondere manier bereikbaar is, namelijk via een bruggetje!

Aangeboden wordt deze onder moderne architectuur gebouwde en op een prachtige locatie gelegen riante semibungalow met fantastische tuin en twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Deze sfeervol ingerichte woning is verrassend ruim en beschikt over een slaapvertrek en een een badkamer op de begane grond. Op de verdieping bevinden zich nog twee ruime slaapkamers alsmede een complete badkamer. Deze woning heeft alle opties bij de bouw gelicht, met een extra ruime slaapkamer, badkamer en garage. Daarnaast heeft het een prachtige glazen veranda voorzien van spotjes, een heater en met een elektrisch zonnescherm, waardoor het buiten heerlijk vertoeven is op het zonnige terras.


Omschrijving
Entree, brede hal, garderobe, trapopgang, ruim toilet met hangcloset en fontein en inpandige te bereiken ruime garage welke tevens buitenom toegankelijk is. Riante, sfeervolle en tuingerichte living met tuindeuren en houten parketvloer. Vanuit het woongedeelte is er mooi zicht op de sfeervolle tuin. De grote inbouwkeuken is in een lichte kleurstelling uitgevoerd en voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, gaskookplaat, koelkast en afzuigkap.

Achter portaal, vanuit de woonkamer en de inpandige garage bereikbaar, met toegang tot achtertuin en de fraaie, ruime slaapkamer met dubbele vensters waardoor het ook hier genieten is van de prachtige tuin. Tevens bevindt zich naast de slaapkamer nog een ruime badkamer, met douche, wastafel met spiegel, design radiator 2e toilet en wasmachineaansluiting.

Eerste verdieping
Overloop met diepe, vaste kast alwaar de Nefit H.R. combiketel, mechanische ventilatie zijn gehuisvest. Aan de achterzijde is een riante slaapkamer gesitueerd met rolluiken en toegang tot de ruime berging. Aan de voorzijde gelegen slaapkamer is ook ruim en biedt tevens toegang tot dezelfde afgesloten bergruimte. Daarnaast is er nog een ruime badkamer aanwezig met douche, wastafel met spiegel, design radiator en een 3e hangcloset. De gehele verdieping is v.v. een laminaatvloer.

Tuin
De woning beschikt over een verzorgde achtertuin op het zuiden met een tweetal terrassen waarvan het terras aansluitend aan de woning voorzien is van een glazen veranda met elektrisch zonnescherm, spotjes en een heater. De tuin is v.v. diverse vaste aanplant en biedt veel privacy! De voortuin is ruim van opzet en biedt plaats voor het parkeren van 2 auto’s op eigen terrein!

Bijzonderheden
- Fraaie, vrije ligging aan de voorzijde, d.m.v. een prachtig bruggetje te bereiken!
- Slaapkamer op de begane grond.
- Badkamer op de begane grond.
- Verwarming en warm watervoorziening middels combiketel, merk Nefit uit 1999.
- Woonhuis is optimaal geïsoleerd!
- De woning is v.v. 3 slaapkamers, 2 badkamers, inbouwkeuken, inpandige garage en ruim toilet.
- In de nabije omgeving van sportvelden, scholen, winkelcentrum, Duitsland, uitvalswegen, treinstation en een bushalte gelegen.
- Bouwjaar: 1999
- Inhoud: 484 m³
- Gebruiksopp.: ca. 132 incl. garage m²
- Perceeloppervlakte: 216 m²
- Er is een meetrapport aanwezig!
- In de koopakte zal een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1999

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

484 m³

Woonoppervlakte

112 m²

Perceeloppervlakte

216 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

80 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Ruim opgezette laan

 

Winkels en school in de naaste omgeving

 

Nabij mirocenter

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's