Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 364.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Viskorf 10 te Borne

Zonder klussen wonen in LUXE en COMFORT in een recent gerealiseerde royaal UITGEBOUWDE TWEE ONDER EEN KAP WONING met alle voorzieningen in de directe nabijheid ? Dat is wonen aan de Viskorf 10 te Borne....

De woning heeft de beschikking over een royale tuingerichte woonkeuken, L-vormige living van 32 m², 4 slaapkamers (mogelijkheid tot vijf), fraaie badkamer, eigen oprit met garage, zonnige brede achtertuin met eigen afsluitbare poort aan de zijkant van de woning, houten berging en een sfeervolle overkapping!

Ervaar de ruimte, locatie en sfeer in deze optimaal geïsoleerde twee onder een kap woning en maak vrijblijvend een bezichtigingsafspraak met onze makelaar.

Indeling:
Begane grond:
Entree, royale lichte hal met meterkast, modern toilet in lichte kleurstelling (hangtoilet met ingebouwd reservoir + fontein) en een dichte vaste trap naar de 1e verdieping met daaronder een werkkast.

Via de hal is er toegang tot de riante, sfeervolle L-vormige living van circa 32 m², welke is voorzien van een fraaie quick step laminaatvloer. De living kenmerkt zich door een ruime mate aan lichtinval. Via de royale erker aan de voorzijde van het woonhuis heeft u een fantastisch zicht op de voorgelegen straat.

Grenzend aan de living een leef keuken van maar liefst 16 m², met moderne inbouwkeuken zoals u dat wenst. Het geheel biedt een sfeervolle uitstraling. Het aanrechtblad is van graniet met daarin verwerkt een enkele RVS spoelbak met groentenspoel. Naast een vaatwasser, koelkast, combi-/magnetronoven en een 5-pits gaskookplaat beschikt de inbouwkeuken ook nog over een RVS afzuigsysteem. De vloer is eveneens voorzien van een quick step laminaatvloer. Diverse kastjes inclusief treklades en een apothekerskast zorgen ervoor dat u voldoende praktische bergruimte heeft.
Kortom, een ideale leefruimte met de mogelijkheid tot het plaatsen van een royale eettafel! De openslaande tuindeuren in de achtergevel zorgen ervoor dat u zowel in het voor- als najaar optimaal kunt genieten van de achtergelegen tuin. Het 'buiten leven gevoel' komt zo wel maximaal tot z'n recht.

Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken van circa 7 m² met extra kastruimte en een wasmachine aansluiting. De bijkeuken geeft toegang tot de hal en de garage.

De garage van circa 22 m² is uitgerust met verwarming, elektra aansluiting en twee openslaande geïsoleerde houten deuren naar de voorgelegen oprit. Het geheel is van binnenuit na geïsoleerd (muren en plafond). Vanuit de garage heeft u directe toegang tot de achtergelegen tuin via een loopdeur in de achtergevel.

1e verdieping:
Overloop met vaste trapopgang naar de 2e verdieping, drie slaapkamers en een royale badkamer. De slaapkamers meten oppervlaktes van respectievelijk 13, 11 en 8,5 m².

De comfortabele, in klassieke lichte kleurstelling uitgevoerde badkamer is voorzien van een inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel met ombouw, hangtoilet met ingebouwd spoelreservoir en een designradiator. Een groot raam zorgt voor natuurlijke ventilatie. Daarnaast uiteraard mechanische ventilatie!

2e verdieping:
Middels een vaste trap bereikbare 2e verdieping met overloop (voorzien van Velux dakvenster en de aansluitingen voor wasmachine en wasdroger, opstelplaats Cv-ketel en de zonneboiler), opbergruimte (vaste kast en achter de knieschotten) en een grote separate kamer, momenteel opgedeeld in een voorkamer (chill plek voor de kinderen) en een achterkamer (kantoorruimte). Zowel aan de voor- als achterzijde een riante dakkapel voor meer ruimte, daglicht en ventilatie.

Tuin/terras en houten berging/overkapping:
De verzorgd aangelegde achtertuin is grotendeels voorzien van sierbestrating, borders en gazon, ideaal dus in het onderhoud. Het geheel is sfeervol, biedt volop zitgelegenheid en is zonovergoten mede door haar ligging. Achter in de tuin een houten overkapping met plek voor uw loungeset... een heerlijke plek om te genieten tijdens de komende lange zomeravonden.

Oprit:
De woning beschikt over een garage met voorgelegen oprit, waardoor u plek heeft voor meerdere auto's. Leuk detail is dat de oprit breder is dan normaal, als gevolg van de eigen achterom links naast de garage.

Overige:
Oplevering zal geschieden in overleg. Het woonhuis werd in 2009 opgeleverd aan de huidige eigenaar. De woning heeft een perceeloppervlakte van 333 m² en een inhoud van 570 m³ (inclusief garage). Centrale verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van een Radson HR c.v.-combiketel van het jaar 2009 (eigendom) en een zonneboiler (2 zonnepanelen liggen op het dakvlak achter).

De woning is geheel voorzien van isolerende beglazing alsmede spouw-, muur- en dakisolatie, dus uiterst ENERGIEZUINIG !!!! Daarnaast heeft het vele extra's waaronder een dakvenster, loodslabbe t.b.v. evt. carport, verbrede vensterbanken, buitenkraan, extra wandcontactdozen, aparte groep in de meterkast voor wasdroger, etc. Tevens is zowel de garage, de bijkeuken en de hoofdbouw achter uitgebouwd!

De woning kent daarnaast een prima afwerking niveau en is instapklaar. Kortom, een bezichtiging meer dan waard.

Laat u verrassen op deze toplocatie en ervaar de rust, ruimte en privacy....

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

2009

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

570 m³

Woonoppervlakte

154 m²

Perceeloppervlakte

333 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

333 m²

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's