Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 285.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Mauritssingel 132 Leiderdorp

Op rustige en groene locatie gelegen ruime uitgebouwde eengezinswoning met voor - en diepe achtertuin (circa 9.40 x 6.35 m), gunstig gelegen op de zon. De woning is aan de achterzijde op de begane grond uitgebouwd en de indeling van de woning is intern gewijzigd, waardoor de woonkamer en keuken flink groter zijn geworden. `

Gunstig gelegen in de Oranjewijk o.a. nabij basisschool, speeltuintjes, jachthaven De Does, uitvalswegen (A4 en N11) en Zwembad. Goede recreatie mogelijkheden in het nabij gelegen Groene Hart.

De woning is gebouwd rond 1960 en gedeeltelijk v.v. dubbele beglazing.
Er is een mogelijkheid om de woning te vergroten door het plaatsen van een dakopbouw, waardoor een volledige tweede etage ontstaat.

Indeling:
Entree, hal en meterkast, 2de hal, toilet en vaste kast met WMA.Uitgebouwde royale en lichte woonkamer (circa 45 m2 exclusief open keuken), schuifpui, spachtelputz wanden, ruime open keuken (afmeting circa: 4.24 x 2.29 m) v.v. apparatuur en deur naar achtertuin.

Verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers (afmetingen circa 4.30 x 3.86, 3.86 x 3.74 en 3.25 x 2.29 m). Ruime badkamer met ligbad en wastafel. Separaat 2de toilet. Ruim balkon van circa 22 m2.

Algemeen:
Woonoppervlakte circa 119 m2
Grondoppervlakte: Circa 171 m2
Inhoud circa: 399 m3
Bij opbouw van de tweede etage is het mogelijk 2 tot 3 slaapkamers extra te bouwen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Ik ben met mijn ouders in 1965 op de Mauritssingel komen wonen en ben daar opgegroeid. Het was toen één van de eerste nieuwe wijken naast de oude dorpskern. Ik heb het nog mee gemaakt dat het gemeentehuis nog in de Hoofdstraat zetelde en heb nog les gehad in de oude koningin Juliana school. Wat ik altijd heerlijk heb gevonden aan wonen in Leiderdorp is dat je het sociale leven hebt van een gezellige en actieve dorpsgemeenschap en toch 'de grote stad', de leidse markt en het uitgaansleven om de hoek.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1965

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

399 m³

Woonoppervlakte

119 m²

Perceeloppervlakte

171 m²

Energie

Energielabel

E

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

171 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

De Oranjewijk is weer een wijk in opkomst, terwijl toch het authentieke dorpse karakter bewaard blijft

 

Door de bouw van het schitterende villapark tussen de jachthaven en de Mauritssingel, hebben ook de huizen in de oranjewijk een ander aanzien gekregen

 

De aan elkaar grenzende achtertuinen geven gezelligheid en toch ook voldoende privacy. Dit, gecombineerd met het vele groen en water in de directe omgeving zorgen voor een persoonlijke beleving van het buitenleven

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's