Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 152.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

In het karakteristieke dorp Scherpenisse staat deze leuke woning aan de Bakkerstraat 11 te koop.
Deze instapklare woning met o.a. een doorzon woonkamer, drie slaapkamers, diverse kunststof kozijnen (met isolerende beglazing) en een achtertuin met veel privacy is in het verleden compleet gerenoveerd en netjes onderhouden

In de directe nabijheid van Scherpenisse ligt het dorp Sint Maartensdijk waar u terecht kunt voor u dagelijkse boodschappen en andere voorzieningen.

Indeling:
Bij binnenkomst in de woning staat in de entree/hal. Deze ruimte is naast een meterkast (8 groepen – dubbel tariefmeter) tevens voorzien van een trapkast en een deels betegelde toiletruimte met o.a. een fonteintje, mechanische ventilatie en closet. Vanuit de hal loopt u door naar de doorzon woonkamer en/of neemt u de trapopgang naar de 1e verdieping.

Woonkamer.
Een fijne ruimte die beschikt over een plavuizenvloer (met vloerverwarming), radiatoren, een Tv-/telefoonaansluiting, openslaande tuindeuren, hardhouten kozijnen met isolerende beglazing en een houtkachel waar u in de koude wintermaanden heerlijk van kunt genieten.

Keuken.
De keuken is aan de achterzijde van de woning gelegen en staat in een open verbinding met de woonkamer. Het keukenblok is in een hoekopstelling geplaatst en voorzien van het volgende inbouwapparatuur: koelkast, vaatwasser, afzuigkap en een gaskookplaat. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken

Bijkeuken.
Deze ruimte is voorzien van een witgoedaansluiting en een tuindeur.

1e Verdieping:
Aangekomen op de overloop heeft u toegang tot een badkamer en drie slaapkamers die allen voorzien zijn van een radiator en kunststofkozijnen met isolerende beglazing. Tevens is een van de slaapkamers voorzien van een vaste kast.

Badkamer.
Deze geheel betegelde ruimte is voorzien van mechanische ventilatie, een designradiator, een badmeubel (met wastafel), een 2e toilet, douchecabine en een ligbad.

2e Verdieping:
Op deze bevloerde bergzolder treft u de Cv-opstelling (bouwjaar: 2015) aan.

Algemeen:
De beschut gelegen achtertuin beschikt over een ruim terras en een buitenberging met elektra. Deze tuin is bereikbaar middels een vrije achterom en biedt zijn gebruiker veel privacy.

Bijzonderheden:
• De woning wordt verwarmd middels een Cv-combiketel (bouwjaar: 2015)
• De woning is op de eerste verdieping voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing en op de begane
grond voorzien van hardhoutenkozijnen met isolerende beglazing.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“Het huis ligt naast de dijk, waar je een heerlijke wandeling kan maken en vandaar uit zo de polder in. Een kilometer of twee a drie verder ligt het strandje, een vogeleiland en natuurlijk de campings en restaurantjes. Een mooi uitgestrekt en rustige omgeving om te wandelen en fietsen dus. Wat wij fijn vinden aan ons huis, is de houtkachel die voor heerlijke warmte en gezelligheid zorgt in de winter. De tuin is een fijne plek in de zomer. Bij de openslaande deuren is altijd schaduw wat heerlijk is als het heel warm is en verder op in de tuin is altijd een plek met zon. Ook hebben we veel privacy, wat we zelf zeker weer zullen zoeken in een nieuw huis.”

 

Anoniem aan het woord

“Ik ben de moeder van Ron en de schoonmoeder van Esther en Oma van Alicia en Nikita, juist gisteren 7apil de eerste mooie dag met veel zon, hebben we weer genoten van een heerlijke BBQ in de tuin waar het heerlijk rustig en gezellig is,, bedankt voor die mooie dag ,je Ma”

 

aan het woord

“Sfeervolle woning met houtkachel, vloerverwarming en openslaande deuren naar de achtertuin. Zomer of winter, de woonkamer is een sfeervolle, fijne plek om samen te zijn. De houtkachel zorgt voor gezellige warmte in de winter en in de zomer gaan de deuren naar de tuin open en genieten we van de tuin waar veel privacy is. Boodschappen doen in Sint Maartensdijk, wat op twee km afstand te vinden is. En heerlijk fietsen of wandelen in de omgeving, de polder in of langs het strand. Kortom, een heerlijk plek om te wonen, als je van rust, ruimte, strand en polder houdt.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Halfvrijstaande woning

Bouwjaar

1936

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

278 m³

Woonoppervlakte

87 m²

Perceeloppervlakte

129 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dubbel glas

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Noord

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Diverse supermarkten en winkels op 2 kilometers afstand

 

Fiets - en wandelroutes

 

Rust en Ruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's