Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 275.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Nieuw in verkoop deze royale 3-KAMER WONING van ca. 90 m² met riant BALKON van ca. 12 m² op het ZUIDEN gelegen op de 1e verdieping en een BERGING van ca. 5 m² in de onderbouw. De woning biedt vrij zicht over groenvoorziening en is op loopafstand gelegen van het nieuwe metrostation van de Noord-Zuidlijn welke in juli 2018 in gebruik wordt genomen!

DE WONING

Middels het gemeenschappelijke trappenhuis of één van de twee liften bereikt u de 1ste etage van dit goed onderhouden appartementencomplex. Middels de galerij bereikt u de eigen toegang van de woning.
Via de hal met vernieuwde meter- en garderobekast komt u in de zonnige woonkamer (ca. 32m²) v.v. fraaie massief eikenhouten vloer, open keuken met nette inrichting voorzien van houten aanrechtblad, twee ruime slaapkamers waarvan één met toegang tot het zonnige en héérlijke balkon! De badkamer is eind 2016 werkelijk schitterend gemoderniseerd v.v. fraaie en volledige betegeling (welke onder het bad doorloopt) , extra-large ligbad, eigentijds wasmeubel, opbergkast en designradiator, separaat en zwevend toilet v.v. fonteintje, inpandige berging met de opstelling voor wasmachine en droger. In de onderbouw beschikt de woning nog over een ruime berging van ca. 5 m².

DE LIGGING

Op loopafstand bevinden zich winkelcentrum Boven 't IJ, 2 basisscholen op 2 minuten loopafstand en diverse middelbare scholen in de nabije omgeving, een sportpark, een golfbaan en het Boven IJ ziekenhuis.

Bereikbaarheid: om de hoek bevindt zich een bushalte. D.m.v. deze verbinding bent u binnen 10 minuten op het Centraal Station, tevens rijdt u binnen 2 minuten de ring A-10 op.

Medio juli 2018 zal de Noord-Zuidlijn in gebruik genomen worden waardoor de bereikbaarheid van de binnenstad nog makkelijker wordt.

Via het Florapark fietst u naar het Centrum langs het Noord-Hollandskanaal en binnen 15 minuten bent u in hartje Amsterdam.

Kortom, houdt u van rust, ruimte en een moderne woning waar u niets aan hoeft te doen, dan is dit voor u een plaatje van een woning, welke het bezichtigen zeker waard is!

DE VERENIGING

Het betreft een actieve en financieel gezonde vereniging van eigenaren die professioneel beheerd wordt. De servicekosten bedragen ca. € 250 per maand. De stookkosten zitten bij dit bedrag inbegrepen.

DE GROND

Het appartement is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De jaarlijks te betalen canon is vooruitbetaald tot 1 januari 2049. Eeuwigdurende afkoop van de erfpachtcanon behoort tot de mogelijkheden.

BIJZONDERHEDEN
• Erfpachtcanon is afgekocht tot 1 januari 2049!
• De badkamer is november 2016 prachtig gerenoveerd!
• De gehele woning is voorzien van massief eikenhouten.
• Twee ruime slaapkamers en een zonnig balkon!
• Pluspunt; géén directe onderburen!
• Berging in de onderbouw
• Gunstige en centrale ligging
• Parkeervergunning slechts 30 euro per jaar
• De huidige bewoners hebben er met veel plezier gewoond!
• Oplevering in overleg
• Amsterdamse notaris naar keuze koper

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Na ruim 17 jaar is de tijd aangebroken om ons huis met enig weemoed door te geven aan nieuwe bewoners. Onze kinderen zijn hier geboren en opgegroeid, dus zal deze woning altijd bijzonder voor ons blijven. We hebben altijd erg genoten van het uitzicht vanuit de huiskamer en slaapkamer.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1974

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

275 m³

Woonoppervlakte

90 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Groene omgeving

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's