Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 225.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Keurig onderhouden eengezinswoning o.a. met een fraaie open keuken, 3 slaapkamers, moderne badkamer, royale opbergzolder en een zonnige tuin op het westen. De woning is gunstig gelegen aan een rustig hofje in de wijk Tempel in stadsdeel Woensel, nabij alle gewenste voorzieningen zoals scholen, winkels, sportvoorzieningen, Henri Dunantpark en uitvalswegen A2 en A50.

INDELING:

BEGANE GROND:
Entree/hal met tegelvloer, behang wanden, garderobe en meterkast (6 groepen, 1 aardlekschakelaar). Geheel betegeld toilet (2012) met hangcloset en fonteintje. Lichte doorzon woonkamer met parketvloer (Kambala parket), behang wanden, trap naar eerste verdieping, open keuken en toegangsdeur naar achtertuin. Keuken voorzien van tegelvloer, moderne inrichting 2 x rechte opstelling met keukenblok (2009) en barretje waaronder opbergruimte. De inbouwapparatuur bestaat uit een koelkast, spoelbak, combi-oven, 4 pits gaskookplaat met afzuigkap (aansluiting voor vaatwasser aanwezig).

1E VERDIEPING:
Overloop met laminaatvloer, luik met vlizotrap naar bergzolder en ruime inbouwkast. Slaapkamer 1 aan voorzijde met vloerbedekking en behang wanden. Slaapkamer 2 aan achterzijde met laminaatvloer, behangwanden en 2 inbouwkasten. Slaapkamer 3 aan achterzijde met laminaatvloer, behang wanden en één inbouwkast. Badkamer (2009) met tegelvloer en betegelde wanden. Ingericht met dubbele wastafel in meubel, douche, toilet, designradiator en wasmachine-aansluiting.

ZOLDER:
Via een vlizotrap bereikbaar, bergzolder met opstelling cv-combiketel (Vaillant HR, bouwjaar 2004). Deze ruimte is uitermate geschikt voor het plaatsen van een vaste trap en het realiseren van een dakkapel waardoor er extra slaapkamers mogelijk zijn.

TUIN & BERGING:
Voortuin met beplanting. Zonnige geheel omsloten fraai aangelegde achtertuin met achterom gelegen op het westen en voorzien van sierbestrating, borders, buitenkraantje en zonneluifel. Vrijstaande stenen berging met elektra achterin de tuin.

ALGEMEEN:
- Keurig onderhouden eengezinswoning o.a. met een fraaie open keuken, 3 slaapkamers, moderne badkamer, royale opbergzolder en een zonnige tuin op het westen.
- De woning is gunstig gelegen aan een rustig hofje in de wijk Tempel in stadsdeel Woensel, nabij alle gewenste voorzieningen zoals scholen, winkels, sportvoorzieningen, Henri Dunantpark en uitvalswegen A2 en A50.
- In 2009 zijn de badkamer en keuken vervangen.
- In 2010 is de tuin opnieuw aangelegd.
- In 2012 is het toilet vervangen.
- De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
- De zolder is uitermate geschikt voor het plaatsen van een vaste trap en het realiseren van een dakkapel waardoor er extra slaapkamers mogelijk zijn.
- Perceeloppervlakte: 131 m².
- Woonoppervlakte: 87 m².
- Inhoud: 350 m³.
- Bouwjaar 1968.
- Aanvaarding in overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“We hebben ruim 8 jaar met veel plezier aan Spalaan 15, Eindhoven gewoond. We verkopen ons huis omdat we gaan verhuizen naar het midden van het land. Anders hadden we graag nog vele jaren in ons gezellige huis gewoond. We genieten van ons huis. De keuken met het barretje, de woonkamer met vrij uitzicht, een ruime badkamer, de tuin en ga zo maar door. Er is veel daglicht in huis dankzij de grote ramen en dat vinden we prettig. Verder hebben we een zonnige tuin, er is altijd een parkeerplek voor de auto en de uitvalswegen A2 en A50 liggen om de hoek.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1968

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

350 m³

Woonoppervlakte

87 m²

Perceeloppervlakte

131 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

70 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's