Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 300.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Fraai gelegen, goed onderhouden 2 onder 1 kap woning met een vrijstaande garage met vliering, 4 slaapkamers en een privacy biedende achtertuin. De woning is rustig gelegen in de kindvriendelijke wijk “ Salderes” nabij alle gewenste voorzieningen zoals; school, park, kinderopvang, winkels, station, uitvalswegen, etc.

INDELING:

BEGANE GROND:
Entree met laminaatvloer en meterkast met 6 groepen, kookgroep en 2 aardlekschakelaars. Toilet met fonteintje. Woonkamer in L vorm met laminaatvloer en stucwerk wanden. Keuken aan de achterzijde met L vormige keukenopstelling voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, oven en bergruimte. Praktische bijkeuken met laminaatvloer en deur naar de achtertuin.

1e VERDIEPING:
Overloop met laminaatvloer en stucwerk wanden. Slaapkamer 1 voorzijde met laminaatvloer en glasvezelbehang. Slaapkamer 2 voorzijde met laminaatvloer, glasvezelbehang en dakkapel. Slaapkamer 3 achterzijde met laminaatvloer, glasvezelbehang en dakkapel. Moderne badkamer (2009) voorzien van inloopdouche, wastafel, hangcloset en decorradiator.

2e VERDIEPING:
Overloop met tapijt en cv combiketel (Remeha HR, bouwjaar 2011) en unit mechanische afzuiging. Slaapkamer 4 met tapijt, aansluitingen wasapparatuur en dakraam aan de achterzijde.

TUIN & GARAGE:
Voortuin met beplanting en oprit naast de woning. Zijtuin naast de woning met voldoende uitbouw mogelijkheden. Geheel omheinde achtertuin met achterom, terras, veranda aan de woning, buitenkraantje en gazon. Achterin de tuin staat een stenen vrijstaande garage met elektra, elektrische garagedeur, deur naar de tuin en een opbergvliering.

ALGEMEEN:
- Fraai gelegen, goed onderhouden 2 onder 1 kap woning met een vrijstaande garage met vliering, 4 slaapkamers en een privacy biedende achtertuin.
- De woning is rustig gelegen in de kindvriendelijke wijk “ Salderes” nabij alle gewenste voorzieningen zoals; school, park, kinderopvang, winkels, station, uitvalswegen, etc.
- In 2016 zijn de vloeren vervangen, binnenschilderwerk gedaan, dubbelglas boven geplaatst en oprit voortuin gerealiseerd.
- Energielabel C.
- Badkamer vervangen in 2009.
- Cv combiketel vervangen 2011.
- Geheel voorzien van dubbele beglazing.
- Woonoppervlakte 101 m².
- Inhoud 315 m³.
- Perceeloppervlakte 209 m².
- Bouwjaar 1988.
- Aanvaarding in overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1988

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

315 m³

Woonoppervlakte

101 m²

Perceeloppervlakte

209 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Tuin oppervlakte

142 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Fijne omgeving

 

Makkelijke bereikbaarheid

 

Rustige buurt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's