Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 375.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Aan ruimte geen gebrek!

Deze zeer royale eindwoning ademt sfeer uit maar moet nog wel wat aandacht krijgen in de modernisering. Naast de grootte van de woning (179 m2 gebruiksoppervlakte) is de mogelijkheid tot werken aan huis een pluspunt. De garage is namelijk omgebouwd tot werkruimte en is via de bijkeuken separaat te bereiken. Van kantoorruimte tot aan praktijkruimte of terugbrengen als garage/berging, maar ook bijvoorbeeld verbouwen tot slaapkamer; allemaal mogelijk! Hoe fijn is dat?

De woning ligt in de woonwijk Westerkoog. Deze zeer aantrekkelijke woonwijk is van alle gemakken voorzien. U bevindt zich op loopafstand van basisscholen, kinderopvang, het winkelcentrum Westerkoog, een gezondheidscentrum en apotheek. Daarnaast vindt u op loopafstand het NS-station Koog aan de Zaan, waarvan het slechts 15 treinminuten naar Amsterdam-CS is. Op fietsafstand bevindt u zich van diverse sportvelden, waaronder voetbal, korfbal en tennis en het binnenzwembad Zaangolf. Tevens is er vanuit de woonwijk een goede ontsluiting naar oprit naar de A8. Maar ook natuurgebied Westzijderveld ligt op 100 meter afstand. Kortom, het complete plaatje.


Indeling:
Entree, hal met garderobe en meterkast. Split level woonkamer met open haard en tuindeuren naar de achtertuin op het zuiden voorzien van overkapping voor de opslag van hout en stalling van fietsen. Via de woonkamer is de TV-kamer bereikbaar maar ook via deze weg toegang tot de kantoorruimte. Straatgerichte keuken in L-vorm opgesteld voorzien van inbouwapparatuur. Toegang tot de bijkeuken met wasmachine- en drogeropstelling. Vanuit de bijkeuken is de kantoorruimte bereikbaar (in 1995 verbouwd van garage tot kantoor) en voorzien van wastafel.
Tussenhal met toiletruimte en trapopgang. De benedenverdieping is grotendeels voorzien van en massieve bamboeparketvloer.

1e verdieping: royale overloop (met mogelijkheid tot realiseren inloopgarderobe of extra kamer), 2 slaapkamers aan de achterzijde, een complete badkamer met ligbad, douchehoek, toilet en wastafel, slaapkamer aan de voorzijde en een 4e slaapkamer boven de kantoorruimte.

2e verdieping: overloop met berging voorzien van CV- en boileropstelling (2004), royale zolderkamer met dakkapel aan de achterzijde.


Bijzonderheden:
- Aanvaarding in overleg.
- Perceeloppervlakte 194 m2.
- Inhoud 652 m3, woonoppervlakte 179 m2.
- Ankerloze spouwmuren en geheel voorzien van HR++ dubbel glas.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Het huis werd eerst bewoond door de eigenaar van een groentehandel. Zijn dochter kwam ik toevalling in het vliegtuig op vakantie tegen. Een vakantie die zij nota bene geregeld had. Daarna kwam de secretaris van de gemeente erin wonen. Zelf heb ik met erg veel plezier meer dan 20 jaar in het huis gewoond.”

 

aan het woord

“Eerst heeft de eigenaar van een groente-groothandel in het huis gewoond. Een van zijn 3 dochters kwam ik tijdens een vliegreis tegen die zij ook nog georganiseerd had. Daarna kwam de secretaris van de gemeente in het huis wonen. Zelf heb ik met erg veel plezier meer dan 20 jaar in het huis gewoond.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Eindwoning

Bouwjaar

1978

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

652 m³

Woonoppervlakte

179 m²

Perceeloppervlakte

194 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

83 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Winkelcentra, arts, bibliotheek, scholen om de hoek

 

Snelle verbinding per trein en auto naar Amsterdam

 

Natuurgebied om de hoek, veel parkeergelegenheid in rustige straat

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's