Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 240.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Ruime, nette tussenwoning gesitueerd op steenworpafstand van de Zegerplas!

Deze nette tussenwoning beschikt over een eigen parkeerplaats voor de deur, 4 slaapkamers, royale badkamer en aparte wasruimte. Bovendien beschikt de woonkamer over veel lichtinval en een mooi aangelegde achtertuin. Daarnaast is de tuin gelegen op het zuid-oosten en kunt u vele uurtjes van de zon genieten.

De omgeving:
De woning heeft een zeer gunstige ligging met betrekking tot alle belangrijke faciliteiten. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij winkelcentrum de Ridderhof maar ook het gezellige centrum is in de nabijheid aanwezig . Hier kunt u een dagje shoppen, lunchen, dineren, gezellig naar de bioscoop of theater. Daarnaast zijn er in de directe omgeving verschillende scholen, speeltuinen, uitvalswegen en openbaar vervoer.
Ook de wandelaar, fietser en fanatieke sportieveling kan zich hier helemaal uitleven bij het op steenworp afstand gelegen park Zegersloot. Denkt u hierbij aan mooie fiets-/ wandelroutes, kinderboerderij, verschillende sportverenigingen, waterski vereniging, golfclub en nog veel meer.

Rondleiding door de woning:
Begane grond:
Ruime oprit met berging en entree. Entreehal, het toilet, trapopgang en toegang naar de woonkamer en de inpandige berging met meterkast.

Royale lichte woonkamer aan de tuinzijde voorzien van een nette (beuken) houten vloer. Door middel van de schuifpui met grote ramen en de raampartij zult u veel lichtinval ervaren.

De ruime open keuken in U-vorm is uitgerust met: gaskookplaat 4-pits (2017), afzuigkap, oven met grill, magnetron en koel/vriescombinatie.

Achtertuin:
De fraai aangelegde achtertuin, hier en daar wat stroken groen en achterin een tuinhuis. De zonliefhebber kan hier volop genieten doordat de tuin gunstig is gelegen op het zuid oosten wat zorgt voor veel zonuren.

1e verdieping:
Overloop met 3 slaapkamers en ruime badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van een nette laminaatvloer. De royale nette badkamer is voorzien van een doucheruimte, ligbad, toilet en wastafel.

2e verdieping:
Via de vaste trap komt u op de zolderetage met royale 4e slaapkamer, cv-ruimte (Vaillant bouwjaar 2012) en een bergruimte. Achter het knieschot is veel bergruimte welke u kunt openen door middel van schuifdeuren.

Bijzonderheden:
• Gunstig gelegen nabij alle belangrijke voorzieningen;
• Royale woning met eigen oprit met berging en parkeerruimte, ruime lichte woonkamer, 4 slaapkamers en grote badkamer;
• Op steenworpafstand van recreatiepark Zegersloot, met sportvelden en mooie fietswandelroutes;
• Zonnige en fraai aangelegde achtertuin met tuinhuis.

Neem vrijblijvend een kijkje in deze verrassend ruime woning!

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben hier een aantal jaar erg fijn gewoond en willen eigenlijk niet weg. Vanwege werk gaat het toch gebeuren. Het is een fijn groot huis met erg veel opslag ruimte (pas op, het gaat gevuld worden) Het is heerlijk om in de zomer in de tuin te zitten of te bbqen.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1974

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

464 m³

Woonoppervlakte

135 m²

Perceeloppervlakte

145 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kind rijke omgeving

 

De hele randstad makkelijk bereikbaar

 

Makkelijke bus direct naar Schiphol vanaf Alphen aan den Rijn

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's