Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

Anoniem

 

Anoniem

 

Anoniem

 

Anoniem

 

Anoniem

 

Anoniem

 

€ 400.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wil je in een sfeervol huis in het gewilde Sonsbeekkwartier wonen, dan is dit je kans!

Wij geven vooraf wel een waarschuwing: hier kijken is beslist verliefd worden!

Verstopt in de populaire, gezellige wijk Sonsbeek-Noord zitten de ‘zeven huizen met de houten balkonnetjes’, ooit gebouwd voor en door timmerlieden die in dienst waren van de baron van het Sonsbeekpark. Drie ervan hebben in 2006 een extra verdieping gekregen, geheel in de oude stijl, waardoor nu de unieke kans ontstaat om hier een heel huis te bezitten op drie minuten lopen van een grote speeltuin, een steenworp afstand van diverse scholen, park Klarenbeek en het Sonsbeekpark!

Algemeen:
Deze ruime charmante tussenwoning, gebouwd in 1906, heeft alles wat je als hedendaagse koper maar te wensen hebt. Naast voldoende ruimte en maar liefst 5 slaapkamers krijg je een hele prettige achtertuin met een ruime houten berging en een achterom. Uniek voor deze locatie!

INDELING:
Begane grond:
Entree, hoge en lichte gang en trap naar eerste verdieping. Vanuit het royale eetkamergedeelte met vaste kasten en openslaande deuren (met glas-in-lood raam) ga je naar de achtertuin, doorgang naar de gezellige straatgerichte woonkamer en trap naar eerste verdieping. Vanuit het eetgedeelte loop je door naar de luxe gesloten keuken met granieten aanrechtblad en voorzien van vaatwasser, 5-pitsgaskookplaat met grote oven, afzuigkap en koelkast. In de doorgang naar de keuken bevindt zich het toilet en de deur naar de bergkelder, welke in gebruik is als provisieruimte. Vanuit de keuken loop je door naar de berging/bijkeuken waarin cv-ketel, wastafel, wasgelegenheid en de deur naar de tuin. De woon- en eetkamer zijn voorzien van een houten vloer.

1e verdieping:
overloop, 1e ruime slaapkamer aan de voorzijde gelegen met openslaande deuren naar balkon, 2 kleinere slaapkamers, waarvan er een toegang heeft tot vliering. De kleinere kamers zijn thans in gebruik als werkkamers. Kleine badkamer voorzien van wastafelmeubel en toilet. Via trap naar ...

2e verdieping:
Vanuit de overloop kom je op een ruime overloop welke toegang geeft aan rechts een royale slaapkamer met veel licht toetreding en links een royale kamer voorzien van inbouwkasten, een groot harmonicaraam en Frans balkon.
De badkamer is voorzien van een bubbelbad, separate douche, vaste wastafel, daklicht en granitovloer.

Bijzonderheden:
- heel woonhuis gelegen in graag bewoonde Sonsbeekkwartier.
- apart eetkamergedeelte
- in 2006 2e verdieping gerealiseerd.
- maar liefst 5 slaapkamers
- 2 badkamers

Brochure:
meer informatie treft u aan in onze uitgebreide kleurenbrochure met plattegronden. U kunt deze downloaden of wij kunnen u deze kosteloos toezenden.

Bezichtiging:
bel voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij bezichtigen ook op zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur op afspraak.

Chat:
via onze livechat zijn wij bereikbaar op onze website:
- van maandag tot en met vrijdag van 17.00 - 23.00 uur.
- zaterdag en zondag van 09.00 - 23.00 uur.

Open huis:
1 x per maand houden wij een open huis op zondag. Kijk voor de deelnemende woningen voor het eerstvolgende open huis op onze website.

Aanvaarding:
in overleg.

Disclaimer:
De genoemde maten en oppervlakten zijn circa maten. Verschil tussen de werkelijke en opgegeven circamaten/oppervlakten geven geen aanleiding tot enige rechtsvordering tot vergoeding ter zake. Aan de inhoud van deze specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“De zeven huizen op een rijtje met de kenmerkende houten balkonnetjes aan de voorkant en één enkele steunbalk zijn in 1906 gebouwd door en voor timmerlieden die in dienst waren van baron van landgoed Sonsbeeck, dat inmiddels net een openbaar park was geworden. In heel Sonsbeek-Noord, zoals de wijk heet, zijn huizen verdeeld in onder- en benedenwoningen. Dit is een heel huis met drie woonlagen, een van de weinige in de buurt. Het pad achterom naar de tuinen is afgesloten met een stalen poort die te openen is met de voordeursleutel. Kinderen kunnen hier veilig spelen. Mensen kennen elkaar hier. 's Zomers wordt er veel op straat gespeeld. Om de hoek is een uitstekende bakker. Op drie minuten lopen is een grote speeltuin. In park Klarenbeek, op vijf minuten lopen, is een openluchtzwembad.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1906

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

560 m³

Woonoppervlakte

129 m²

Perceeloppervlakte

109 m²

Energie

Energielabel

G

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Tuin oppervlakte

109 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Prachtige bouwstijl van 1900-1910

 

Documentatie

Alle documentatie

Inloggen op Move.nl Icon

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: Anoniem

 
 

Geplaatst door: Anoniem

 
 

Geplaatst door: Anoniem

 
 

Geplaatst door: Anoniem

 
 

Geplaatst door: Anoniem

 
 

Geplaatst door: Anoniem

 
 

Geplaatst door: