Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 199.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Vastertlanden 66, Enschede

Een ideale eengezinswoning die in 2014 grotendeels gemoderniseerd is en onder andere v.v. is van een nieuwe inbouwkeuken, badkamer en toilet!

Deze moderne, sfeervolle en ruime woning staat in een rustige straat met voldoende parkeergelegenheid. De woning is zeer ruim van opzet, waardoor je een grote lichte woonkamer aantreft met een mooie laminaatvloer. De woning is verder v.v. een luxe, moderne badkamer, inbouwkeuken en een onderhoudsvriendelijke en zonnige achtertuin op het noordwesten met een vrijstaande stenen berging.

De woning is op een mooie locatie gelegen in de wijk Stroinkslanden aan een rustige straat met speelvoorziening voor de kinderen. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij het uitgebreide winkelaanbod in het nabij gelegen winkelcentrum. Daarnaast liggen het buitengebied en de uitvalswegen in de directe nabijheid.

Indeling:

Begane grond: Entree met garderobe, meterkast, modern toilet met hangcloset en fontein. De ruime, sfeervolle en tuingerichte woonkamer is voorzien van een mooie laminaatvloer en een open trap opgang die op de overloop is af te sluiten. De aan de voorzijde gelegen eetkeuken is voorzien van een luxe U-vormige opstelling met diverse inbouwapparatuur zoals een koel- en vrieskast, gaskookplaat, RVS schouw, combioven en een vaatwasser. Het geheel wordt fraai afgewerkt door een composieten aanrechtblad met een eetgedeelte. De gehele begane grond is v.v. een mooie laminaatvloer.

1e verdieping: Gesloten overloop met een vaste trapopgang naar de ruime zolder. Er zijn 3 ruime slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met een vaste kast. De sfeervolle grote slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en woning breed. De moderne en geheel betegelde badkamer voorziet in een praktische wastafelmeubel met spiegel, inloopdouche en een 2e hangcloset.

2e verdieping: Door middel van een vaste trap te bereiken ruime zolderverdieping met voldoende bergruimte, overloop met witgoedaansluiting, HR-combiketel opstelling en een mechanisch ventilatiesysteem. De zolder is eveneens v.v. een grote 4de slaapkamer met dakkapel met kunststofkozijn en dubbele beglazing en een 5de niet afgetimmerde slaap/hobby/bergkamer.

Tuin: De onderhoudsvriendelijke aangelegde, achter- en voortuin zijn recent vernieuwd en onderhoudsarm aangelegd. De achtertuin is op het noordwesten gelegen met een achteruitgang, grote terrastegels en een vrijstaande stenen berging.

Bijzonderheden:
- Ruime en in 2014 grotendeels gemoderniseerde tussenwoning in de prachtige woonwijk
Stroinkslanden. .
- Moderne luxe badkamer, inbouwkeuken en toilet.
- Begane grond is v.v. een mooie laminaatvloer.
- Verwarming en warmwatervoorziening middels combiketel uit 2014.
- Deels afgetimmerde zolderverdieping met een ruime 4e en 5de slaapkamer.
- Bouwjaar 1980, perceelopp.: 167 m², woonopp.: 124 m².
- Meetrapport aanwezig.
- In de koopakte zal een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom
worden opgenomen.


Aanvaarding in overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Veel wandel mogelijkheden”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1980

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

429 m³

Woonoppervlakte

124 m²

Perceeloppervlakte

167 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Veel groen, kindvriendelijk, winkelcentrum in de buurt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's