Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 298.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

“Hedendaags en luxe afgewerkte hoekeengezinswoning met 2 badkamers, 4 slaapkamers, in kindvriendelijke omgeving, met garage én grote schuur!”

Aan de rand van het centrum in het noordelijke deel van Bodegraven staat deze in een ruime woonstraat gelegen moderne en luxe afgewerkte (door bijkeuken vergrote) hoekeengezinswoning met aangebouwde garage en separate stenen berging.

De woning is in de loop der jaren nagenoeg geheel aan de hedendaagse woonwensen aangepast, en is zonder kosten te betrekken. Hierbij kunt u denken aan: vernieuwen en uitbreiden van de meterkast, keuken uit 2007, woonkamer vloer (2010), aanbouwen van bijkeuken (2014), bouwen van extra schuur van 5 x 3 meter (2007), 1e badkamer (2004), cv-kast (2004), vernieuwen 2e verdieping met brede dakopbouw/nokverhoging en 2e badkamer met ligbad (2017), etc.

Dankzij de aan de noordrand van het dorp gerealiseerde nieuwbouwprojecten heeft de woonomgeving een positieve impuls gekregen. De wijk kenmerkt zich als kindvriendelijk met veel ruimte om te spelen. Bovendien zijn de meeste voorzieningen zoals winkels, scholen, bibliotheek, gemeentehuis, etc. op korte afstand, en zowel lopend als met de fiets binnen een paar minuten te bereiken.

Graag geven wij u een indruk van hetgeen u bij een rondgang in deze woning mag verwachten.

Begane grond:
Entree, hal, meterkast (geheel vernieuwd, 11 groepen, aardlek en krachtstroom), trapkast, geheel betegelde toiletruimte met wandcloset, doorgang naar woonkamer via keuken, de keuken is aan 2 zijden opgesteld, o.a. uitgerust met hotfill, vaatwasser, koelkast, vriezer, 4 pits gasfornuis, afzuigkap, en combi oven/magnetron, met schuifdeur naar heerlijk lichte en zonnige woonkamer, deze is voorzien van verlijmd lamelparket, schuurplafond, spachtelputz-wanden en electische zonwering aan beide zijden, en aan de keuken is een bijkeuken aangebouwd, een mooie buffer tussen buiten en binnen, en met de aansluitingen voor de wasapparatuur.

Tuin:
De woning is gelegen op een kavel van maar liefst 257 m2 eigen grond, een ruim en breed perceel, hetgeen vooral in de achtertuin heel plezierig is. De achtertuin is gelegen op het zuid-oosten, en biedt tot in de avond volop gelegenheid om van de zon te kunnen genieten. Naast de (nieuwe) stenen schuur van 5 x 3 meter, voor het stallen van fietsen, de nodige bergruimte en/of het doen van een klusje, is er in ook nog een grote garage, die eventueel met de nodige ingrepen bij de woning te trekken is, met aan de voorzijde een opstelplaats voor de auto.

1e Verdieping:
Overloop, 2 slaapkamers aan de achterzijde, (3e) slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een wastafelmeubel, alle kamers zijn voorzien van dubbel glas, laminaatvloeren en met (bijna overal) aansluitingen voor computer en tv, geheel betegelde badkamer (2004), met o.a. douchehoek, wastafel, en handdoekradiator, en separaat toilet met wandcloset.

2e Verdieping:
Door middel van een vaste trap bereikbare zolderverdieping, deze is geheel opnieuw ingedeeld en afgewerkt (o.a. brede dakopbouw/nokverhoging, balken verzwaard, dakisolatie, etc.), voorzolder, luxe en nieuwe 2e badkamer, grotendeels betegeld, met ligbad, wastafel en handdoekradiator, en 4e (thans hoofd) slaapkamer met bergruimte achter knieschotten, bergkast, laminaatvloer, airco en cv-kast.

Bijzonderheden:
* Hedendaags afgewerkt, verhuizen zonder klussen!
* Ruime en complete gezinswoning met 2 badkamers en 4 slaapkamers;
* Veel mogelijkheden door garage en extra schuur ;
* Nagenoeg geheel geïsoleerd, wanden, daken en beglazing;
* Voorzien van duurzame vloerbedekkingen;
* Diverse extra’s, zonwering, electra, aansluitingen, etc.;
* Ruim hoekperceel van 257 m2 eigen grond;
* Inhoud ca. 350 m3, woonopp.: ca. 120 m2, bouwjaar 1963;
* Oplevering in overleg; bij voorkeur in oktober 2018;

U en uw NVM makelaar zijn van harte welkom!

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1963

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

350 m³

Woonoppervlakte

120 m²

Perceeloppervlakte

257 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Dicht bij het centrum

 

Grote tuin

 

Schuur en garage

 

Ruime slaapkamers

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's