Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 250.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Ruime vooroorlogse Eindwoning met ruime garage achterop het perceel. Deze gezinswoning is keurig onderhouden aan de achterzijde uitgebouwd en heeft 4 slaapkamers. Fraai afgewerkte zolderkamer met tweede badkamer. Gelegen in het gewilde stadsdeel Strijp in de wijk ‘t Ven met alle gewenste voorzieningen op korte afstand zoals; St Trudoplein, Strijp S en Strijp R, scholen, kinderopvang, winkels, sportvoorzieningen, uitvalswegen, etc.

INDELING:

BEGANE GROND:
Entree/hal met tegelvloer, stucwerk wanden, trap naar eerste verdieping en bergruimte onder trap. Toilet met tegelvloer en betegelde wanden, hangcloset en inbouwspots. Meterkast (6 groepen en 2 aardlekschakelaar). Sfeervolle woonkamer met tegelvloer met vloerverwarming, stucwerk en schoonmetselwerk wanden en schouw met openhaard. Zonneluifel aan voorzijde. Open keuken met rechte opstelling voorzien van combi-oven, koel-/vriescombinatie, vaatwasser, spoelbak, 5 pits gaskookplaat, afzuigkap en opbergruimte. Aanbouw met zeilvloer, stucwerk wanden, stucwerk plafond met inbouwspots, toegangsdeur naar tuin. De aanbouw is voorzien van een sauna en douche.

1e VERDIEPING:
Overloop met laminaatvloer. Slaapkamer 1 aan voorzijde met vloerbedekking, stucwerk wanden, inbouwkast en zonneluifel. Slaapkamer 2 aan achterzijde met laminaatvloer, stucwerk wanden en airco. Slaapkamer 3 aan achterzijde met laminaatvloer, stucwerk wanden en inbouwkast. Badkamer aan de voorzijde met tegelvloer en betegelde wanden, stucwerk plafond met inbouwspots, wastafel in meubel, ligbad, inloopdouche en designradiator.

2e VERDIEPING:
Via een vaste trap bereikbaar. Riante zolderkamer, geheel voorzien van stucwerk met inbouwspots, laminaatvloer, Velux dakraam en opbergruimte. Tweede badkamer met douche en wastafel in meubel, tegelvloer en stucwerk wanden met inbouwspots. Velux dakraam, wasmachine-aansluiting en kast met locatie cv-combiketel (Remeha, bouwjaar 2007).

TUIN & GARAGE:
Achtertuin, geheel omheind en geheel bestraat. Achterin staat de garage met betonvloer, voorzien van elektra en elektrisch bedienbare roldeur. Geschikt voor het parkeren van één auto.

ALGEMEEN:
- Ruime vooroorlogse Eindwoning met garage.
- Gelegen in het gewilde stadsdeel Strijp met alle gewenste voorzieningen op korte afstand zoals; St Trudoplein, Strijp S en Strijp R, scholen, kinderopvang, winkels, sportvoorzieningen, uitvalswegen, etc.
- Aan de achterzijde uitgebouwd en voorzien van een sauna en douche.
- Badkamer met ligbad en douche op 1e verdieping en badkamer met douche op 2e verdieping.
- De groepenkast is vernieuwd in 2017.
- Geheel voorzien in kunststof kozijnen in dubbele beglazing.
- Dak is in 2015 vernieuwd.
- Bouwjaar 1936.
- Perceeloppervlakte: 129 m².
- Woonoppervlakte: 119 m².
- Inhoud: 508 m³.
- Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Eindwoning

Bouwjaar

1936

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

508 m³

Woonoppervlakte

119 m²

Perceeloppervlakte

129 m²

Energie

Energielabel

F

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

49 m²

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's