Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 525.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze karakteristieke vrijstaande woning met garage/berging is gelegen op een perceel van 510 m2 in het gezellige dorp Ugchelen, onder de rook van Apeldoorn.

Ugchelen is goed bereikbaar vanaf de snelwegen en daardoor een uitstekende keuze voor forenzen. Bereikbaar en toch aan de rand van de natuur! Op loopafstand van deze woning ligt de "Steenbeek", vanuit waar u diverse routes kunt volgen langs Veluwse Sprengen en Beken.

De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1931, echter in 2001 belangrijk aan de achterzijde vergroot middels een uitbouw op de begane grond en de verdieping. In 2007 is de volledige beneden verdieping opnieuw verbouwd en voorzien van een heerlijk ruime en lichte woonkeuken.

Begane grond:
De uitgebouwde entree geeft toegang tot de woning. Vanuit de hal is het moderne zwevend toilet toegankelijk, evenals de praktisch bruikbare wijnkelder. De L-vormige woonkamer met erker is aan de voorzijde van de woning gesitueerd. De woonkamer is voorzien van een Amerikaans eikenhouten vloer en mooie zandstenen schouw met open haard. De dubbele openslaande deuren verbinden de woonkamer met de aan de achterzijde gelegen woonkeuken, welke is voorzien van een moderne tegelvloer met vloerverwarming. De keuken is voorzien van handgemaakte inrichting, een fraai natuurstenen aanrechtblad en hoogwaardige inbouwapparatuur, waaronder: een fraai Boretti fornuis met dubbele oven, grote afzuigkap, vaatwasser, 2 koelkasten, koffiemachine (bonen) en een magnetron. Er is gekozen voor veel werkblad en een "spoeleiland" met aangrenzend het eetgedeelte voor een 8-persoons tafel. Kortom, een heerlijke verblijfsruimte met veel licht en openslaande deuren naar de tuin.

Eerste verdieping:
overloop met toegang tot 3 slaapkamers van goed formaat. 2 slaapkamers zijn voorzien van een dakkapel en 1 slaapkamer is uitgevoerd met een kastenwand. De badkamer is uitgevoerd met een douche, zwevend toilet en een dubbele wastafel met meubel. Een ligbad behoort tot de mogelijkheden, deze aansluitingen zijn aanwezig.

Tweede verdieping:
De woning beschikt over 2 goed bruikbare zolders, te bereiken via vlizotrappen. Een van de zolders is voorzien van de c.v.-opstelling. De c.v.-ketel is in 2017 vervangen.

Algemeen:
De woning is uitstekend onderhouden middels een schilderscontract. De volledige woning is voorzien van dakisolatie en dubbel glas. Het nieuwe gedeelte is volledig geisoleerd.

De tuin ligt rondom de woning met aan de voorzijde een forse oprit voor meerdere auto's en de mogelijkheid om het perceel af te sluiten middels een toegangshek. De tuin heeft een gunstige zonligging en is aangelegd met verschillende terrassen en voorzien van een vijver. De woning is aan de achterzijde voorzien van zonwering (markiezen) welke achterblijven. De vrijstaande garage/berging is in steen gebouwd, voorzien van een zadeldak met pannen. Dit zorgt voor een forse vliering.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“Op ongeveer 1 km ligt camping de Wapenberg. Enige tijd geleden kwamen vrienden uit Leusden op de fiets bij ons aanrijden en vertelden vol trots dat ze helemaal uit Leusden naar ons waren gefietst. Later bleek dat ze de caravan op de Wapenberg hadden gezet en van daar naar ons waren gefietst. Een afstand van 1 km dus i.p.v 45.”

 

Anoniem aan het woord

“Heel wat gezellige etentjes gehad aan de grote keukentafel. Koken is een waar genot in deze keuken met een wijntje erbij uit de eigen wijnkelder”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1931

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

470 m³

Woonoppervlakte

131 m²

Perceeloppervlakte

510 m²

Energie

Energielabel

F

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Groene omgeving (vanuit huis zo de bossen in wandelen of op de fiers stappen voor een heerlijk tochtje)

 

Privacy (door de vrije ligging en besloten tuin een heerlijke plek)

 

Woongenot (een heerlijk huis waar je je echt "thuis" voelt)

 

Grote oprit

 

Luxe woonkeuken

 

Karakter

 

Uitstekend onderhouden

 

Goede bereikbaarheid snelwegen

 

Goede staat van onderhoud, woning om zo te betrekken

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's