Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 372.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Absoluut één van de mooiste hoekwoningen in de Boomgaarden van Vleuterweide. Deze strak afgewerkte hoekwoning is in 2011 compleet vernieuwd en gemoderniseerd. De vrije en rustige ligging, vele raampartijen, fraaie indeling van de begane grond en een perceel van maar liefst 146 m² maakt deze hoekwoning uniek! Het gevoel van landelijk wonen maar wel met alle voorzieningen zoals scholen, een groot winkelcentrum en sportaccommodaties op loop-/fietsafstand. Ook beschikt Vleuterweide over een eigen trein- en busstation en is de binnenstad van Utrecht binnen 10 minuten te bereiken. De wijk laat zich kenmerken door veel groen, veilige fiets- en wandelpaden en diverse speelterreinen voor kinderen.

Wij nemen u graag mee door deze hoekwoning:

Begane grond:
Een ruime entree met trapopgang naar de eerste verdieping, moderne toiletruimte met hangend toilet, fontein en tegelwerk tot plafond (2011) tevens een meterkast voorzien van voldoende groepen en aardlekschakelaars. Aan de voorzijde beschikt de hoekwoning over een riante leefkeuken. Door de erker, de zijuitbouw en de grote raampartijen is de leefkeuken heerlijk licht en biedt aan alle zijden vrij uitzicht. Het hoge plafond in de zijuitbouw zorgt voor een speels karakter en versterkt het ruimtelijk gevoel. De moderne keuken met eilandopstelling combineert koken en gezellig samenzijn. Het eiland biedt naast veel werkruimte een barfunctie. De keuken heeft een strak design en is voorzien een robuust aanrechtblad, 4 pits gaskookplaat, recirculatiekap, oven, vaatwasmachine en dubbele spoelbak.

De woning kenmerkt zich door een ruime en lichte woonkamer, mede door de extra raampartij in de zijgevel. De woonkamer en keuken zijn voorzien van een keurige lichte eiken lamelparketvloer met hoge witte plint, gespoten wanden en strak gestukt plafond met dimbare inbouwspots. De tuingerichte woonkamer is voorzien van een schuifpui naar de zonnige en op het westen gelegen tuin. In de diepe en brede achtertuin treft u een stenen berging aan, voorzien van elektra. De tuin is zeer fraai aangelegd met meerdere natuurstenen terrassen en borders en biedt u voldoende mogelijkheden en privacy om te genieten van de zon. De tuin is ook bereikbaar door een afsluitbare achterom aan de achterzijde.

Eerste verdieping:
Via de overloop zijn de 2 slaapkamers, voormalig 3 kamers (eenvoudig weer naar oorspronkelijke staat terug te brengen), de moderne badkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping bereikbaar. De master bedroom (21 m²) aan de achterzijde beschikt over dakramen en is verbonden met een ruime garderobekamer met dakraam. Aan de voorzijde van de woning is een 2e slaapkamer van circa 10m² groot gelegen. De gehele verdieping is voorzien van een nette laminaatvloer met hoge witte plint en gespoten wanden. Aan de voorzijde is de in 2011 gemoderniseerde badkamer gelegen met een riant raam wat zorgt voor voldoende daglichttoetreding en natuurlijke ventilatie. Deze praktisch ingedeelde badkamer is tot het plafond betegeld met grote wand- en vloertegels en één contrasterende wand in grijs strokenpatroon. De badkamer is voorzien van een hangend toilet, designradiator, douchecabine met regendoucheset en handdouche en een design wastafelmeubel met 2 watervalkranen.

Tweede verdieping:
Ruime lichte 3e slaapkamer welke is voorzien van een grote raampartij welke een vrij uitzicht biedt. De kamer heeft een mooie lichte laminaatvloer. Door het plaatsen van enkele wanden en een dakkapel kunt u hier eenvoudig nog een extra slaapkamer creëren. In deze ruime zolderkamer vindt u aan de ene zijde de afgesloten ruimte met aansluitingen voor de wasmachine en droger en aan de andere zijde de afgesloten ruimte met CV combiketel en WTW unit. Tot slot vinden we in deze kamer veel opbergruimte achter de knieschotten en ruime vliering boven het trappenhuis.

Bijzonderheden:
- Ruime hoekwoning met 116 m² woonoppervlakte in Vleuterweide;
- Gerealiseerd op een perceel van 146 m²;
- Unieke indeling en met zeer veel daglicht door de diverse en grote raampartijen;
- Vrij uitzicht aan alle zijden wat een ruimtelijk gevoel geeft;
- Woning is voorbereid op glasvezel;
- 3 slaapkamers (mogelijkheid tot 4/5 slaapkamers);
- Tuin op het westen waardoor u de gehele middag en avond van de zon kunt genieten;
- Hoogwaardige afwerking;
- Buitenschilderwerk professioneel uitgevoerd in 2016 met onder voorwaarden 10 jaar ‘schildervrij’ garantietermijn;
- Rustige autoluwe straat;
- Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving;
- Oplevering in overleg.

Interesse in deze woning? Kom gerust eens kijken samen met uw NVM aankoopmakelaar!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“De woning aan de Doyenneperenlaan is mijn eerste woning. Ik heb hier altijd naar volle tevredenheid gewoond. Het is een heerlijke wijk en rustig wonen zo aan de rand. Binnen enkele minuten sta je in het losloopgebied en op fietsafstand heb je kasteel de Haar. Ook sta je binnen een mum van tijd in Utrecht stad en heb je de uitvalswegen dichtbij. Met name de unieke indeling en de hoeveel licht in het huis, autoluwe straat en zonnige en grote tuin waren voor mij de redenen om dit huis te kopen.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

2004

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

436 m³

Woonoppervlakte

116 m²

Perceeloppervlakte

146 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

73 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Unieke indeling begane grond

 

Hoogwaardige afwerking

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's