Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 315.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Het 3-kamerappartement met berging en eigen parkeerplaats in de kelder bevindt zich op de 2e woonlaag. Het appartement is gelegen in Parkresidentie "Hoge Heiningen".

Bijzonder mooi gelegen op een goede locatie naast een fraai park in het centrum van Dongen. Winkels op loopafstand en aan de voorzijde een algemene parkeerplaats.

Verder rondom een groot grasveld, waar op verschillende tijden in het jaar activiteiten plaatsvinden, zoals o.a. zomerspelen, avondvierdaagse, kermis en een schaatsbaan.


INDELING

De centrale hal, waar de brievenbussen zijn gesitueerd, geeft u toegang tot de lift en de trap, alsmede uw berging. De berging is ook bereikbaar vanaf buiten aan de zijkant van het appartementencomplex. Gasten kunt u vanuit uw appartement middels een videofoon toegang verschaffen tot het appartement.

De parkeerplaats bevindt zich onder het complex en is met de auto te bereiken. De garage is met een roldeur afgesloten, welke op afstand door de eigenaren te openen en te sluiten is. U komt zo altijd veilig in de parkeerkelder zonder uit te stappen.

Entree
Vanuit de entree in het appartement kunt u elk vertrek bereiken. De woonkamer, slaapkamers, badkamer en het apart toilet.

Keuken
Open keuken met hoek inbouw keukeninstallatie met o.a. gaskookplaat, afzuigkap, afwasmachine, combimagnetron en koelkast.

Berging
Vanuit de keuken te bereiken berging c.q. bijkeuken met aansluitpunten voor wasmachine en droger. Tevens zijn hier de combiketel en de mechanische afzuigunit geplaatst.

Woonkamer
Royale woonkamer van ca. 43 m² (8.25 x 5.20 m) met stucwerk wanden, laminaatvloer en deur naar het balkon. Het balkon biedt ruimte aan meerdere personen. Vanuit de woonkamer en het balkon is er uitzicht op een groenstrook en verschillende winkels.

Het balkon is ca. 10,5 m² (5.13 x 2.05) groot en met een elektrisch rolluik af te sluiten. Het balkon is gelegen op het noordoosten. De woonkamer en het balkon zijn voorzien van elektrische zonneschermen.


Badkamer
Bereikbaar vanuit de entree, een geheel betegelde badkamer voorzien van ligbad, afzonderlijke douchecabine en wastafel met wastafelmeubel.

Slaapkamer 1
Deze slaapkamer is ca. 14 m² groot en beschikt over een deur naar het balkon.

Slaapkamer 2
Deze slaapkamer is ca. 10 m² groot en heeft een raam naar het balkon.


Bijzonderheden:
- Voorzien van dubbel glas;
- Het appartementencomplex Hoge Heijningen kenmerkt zich door de veiligheid en gebruiksvriendelijkheid voor mindervaliden. Dit onder andere door de aanwezigheid van een videofoon, elektrisch bedienbare deuren en een met de lift bereikbare parkeergarage;
- Op loopafstand van alle winkelvoorzieningen en voldoende parkeergelegenheid.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Er is veel contact met de andere bewoners van het appartementencomplex. Wekelijks samen gezellig koffie drinken in de gemeenschapsruimte.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1991

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

290 m³

Woonoppervlakte

95 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Zonneterras

Tuin oppervlakte

11 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Veilig wonen.

 

Goed toegankelijk.

 

Dicht bij winkels.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's