Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

 

 

 

€ 229.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Goed onderhouden en licht 4-kamer appartement van ca. 84 m2 woonoppervlak, gelegen op de grens van de gezellige Vruchtenbuurt. Het appartement heeft zowel aan de voorkant als aan de achterkant vrij uitzicht. Voor en achter zijn er kunststof kozijnen met dubbele beglazing. In 2010 is dit appartement inwendig gerenoveerd en daarbij voorzien van een houten delen vloer, moderne keuken met inbouw apparatuur en moderne badkamer. De jaren ‘30 elementen die bij deze woningen horen zijn volop aanwezig en waar nodig gerestaureerd.

Gelegen naast speelpleintje, op loopafstand van winkels en restaurants in de Vruchtenbuurt en nabij winkelcentrum "De Savornin Lohmanplein", openbaar vervoer, uitvalswegen en ca. 10 fietsminuten van de duinen en het strand.

Open portiek, entree woning, gang met houten delen vloer, modern toilet met fonteintje, vaste kast met opstelplaats cv-combi(2001), moderne badkamer ca. 3.50x1.75 met vaste wastafel, wasmachine opstelplaats, douche cabine, handdoekradiator, mechanische ventilatie en ligbad, slaapkamer ca. 3.50x2.41 met vaste kast en houten delen vloer, hoofdslaapkamer ca. 3.50x2.87 met vaste kastenwand en houten delen vloer,
moderne keuken ca. 3.62x2.50 met natuurstenen werkblad, vaatwasser, oven, Amerikaanse koel-/vriescombi met ijsmachine en watertap, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap en deur naar het balkon, kamers ensuite ca. 5.14x3.67/4.68x4.26 met erker, schuifseparatie met glas-in-lood, vaste kasten, lijstenplafonds, houten delen vloer, voor- en achterkamer hebben een marmeren schouw voorzien van aansluiting voor gashaard (in 2010 aangelegd) en schuifpui naar het balkon, balkon(herstel 2018) ca. 4.68x0.90/1.26x0.90 met balkonkast.*KLEURENBROCHURE EN PLATTEGRONDEN BESCHIKBAAR).

Aanvullende informatie:
- Loosduinen, I 6811, A-2
- Eigen grond
- 1/6e aandeel in de gemeenschap
- Actieve VVE, bijdrage € 49,06 per maand
- Inwendig gerenoveerd 2010
- Geheel voorzien van dubbele beglazing met aan de voorzijde glas-in-lood
- Grotendeels voorzien van houten delen vloer
- Moderne keuken met inbouw apparatuur
- Moderne badkamer
- Balkonherstel 2018
- CV-combi Vaillant 2001
- Ouderdoms- en materialenclausule van toepassing
- Gratis parkeren
- Energielabel D
- Oplevering in overleg

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Met pijn in ons hart verkopen wij onze geliefde woning aan de Pippelingstraat 166 in Den Haag. De woning, voorzien van kamers en suite met originele schuifdeuren en 3 diepe kasten, heeft zowel aan de voorkant als aan de achterkant een vrij uitzicht. Dit geeft een fijn gevoel van vrijheid. In 2010 hebben wij deze woning gekocht en gerestaureerd. De jaren ‘30 details die bij deze woningen horen, en waar wij zoveel van houden, hebben wij in ere hersteld. Zowel de keuken, de badkamer als het toilet zijn gemoderniseerd. Wij zijn toe aan de volgende stap in ons leven en hopen dat iemand anders de komende jaren net zo als wij kan genieten van deze prachtige woning.”

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 
 
 

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1934

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

284 m³

Woonoppervlakte

84 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kindvriendelijke buurt

 

Groene omgeving

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door: