Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

De bewoner

€ 325.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Spectaculair gerenoveerd dubbel bovenhuis in het populaire Valkenboskwartier met ca. 97 m² woonoppervlak verdeeld over stijlvolle living met perfecte lichtinval, luxe open keuken met inbouwapparatuur, schitterende badkamer, vier slaapkamers en op beide verdieping een terras gelegen op het zonnige zuidwesten. Totaal ca. 15 m² buitenruimte!

De locatie van het pand is uitstekend de noemen met op loopafstand een ruim aanbod aan winkels op de Fahrenheitstraat, nabij uitvalswegen en op fietsafstand van het strand van Scheveningen. Deze turnkey woning onderscheidt zich door het gebruik van hoogwaardige materialen en door de toegepaste isolatievoorzieningen waardoor op basis van de energie-index een energielabel A is afgegeven.

Indeling:
Entree op de begane grond met ruimte voor een fiets, trap naar 1e etage, gang met slaap- of studeerkamer aan de voorzijde ca. 3.05x2.00, bergkast met cv en opstelplaats voor wasmachine en droger, apart toilet met fraai tegelwerk, wandcloset en fonteintje. Vanuit de gang dubbele deuren met glasroedeverdeling naar ruime woonkamer ca. 9.48x3.28 met open haard voorzien van stenen schouw en openslaande deuren naar het eerste terras ca. 2.80x1.10 gelegen op de middag- en avondzon. Verder op deze verdieping de luxe half open keuken ca. 2.84x2.48 voorzien van hardstenen werkblad, 5-pits “Smeg” gasfornuis met brede oven, koel-/vriescombinatie, rvs afzuigkap, inbouwverlichting en vaatwasser.
Trap naar de 2e etage, overloop met twee goed formaat slaapkamers aan de voorzijde ca. 3.32x2.91 en ca. 2.91x2.00, hoofdslaapkamer aan de achterzijde ca. 4.88x3.22 met deur naar riant terras ca. 12 m² eveneens gelegen op het zonnige zuidwesten en badkamer aan de achterzijde ca. 1.93x1.90 voorzien van fraai tegelwerk, inloopdouche met glazen wand, wandcloset, inbouwverlichting, handdoekradiator en meubel met dubbele kranen.

Aanvullende informatie:
- ’s-Gravenhage sectie AM nummer 8698 A-2
- Eigen grond
- Bouwjaar 1910
- Energielabel A o.b.v. Energie-index
- Gemeentelijk beschermd stadsgezicht
- 23/40ste aandeel in actieve VvE
- Maandelijkse VvE-bijdrage €71,88
- VvE recent geactiveerd
- Collectieve opstalverzekering
- In 2017/2018 compleet inwendig gerenoveerd
- CV-combiketel Remeha Avanta 2017
- Volledig voorzien van dubbel glas
- Gevels en dak geïsoleerd
- Vloeren geïsoleerd met Fermacell platen
- Ouderdoms- en materialenclausule van toepassing
- 1 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden
- Projectnotaris Ellens & Lentze
- Oplevering kan snel

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“Het pand is volledig vakkundig verbouwd. Er wordt een jaar garantie gegeven op de werkzaamheden door ons uitgevoerd. De buurt is in trek en aardig in opkomst.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1910

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

333 m³

Woonoppervlakte

97 m²

Perceeloppervlakte

126 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Compleet gerenoveerd

 

Energie label A

 

Centrale locatie

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: De bewoner