Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

 

 

€ 300.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Bent u op zoek naar een royaal woonhuis, welke geschikt is voor meerdere doeleinden, zoals bijvoorbeeld praktijkruimte aan huis, of heeft u een groot gezin? Dan is deze woning echt iets voor u! De woning heeft maar liefst 6 slaapkamers en ligt aan de centrale groenzone in Rijkerswoerd met veel privacy aan achterzijde.

Deze woning onderscheidt zicht door haar stijlvolle architectuur van architect Van Berkel, 6 slaapkamers, berging c.q. praktijkruimte, 2 parkeerplaatsen op eigen terrein en een zonnige achtertuin.

Laten we beginnen met de locatie. De woning is rustig en kindvriendelijk gelegen in een wijk met alleen bestemmingsverkeer. Aan het einde van de straat loop je zo het prachtige park Lingezegen in met een fraaie waterpartij en weids uitzicht. De brede achtertuin grenst aan de groenvoorziening van Rijkerswoerd. De hierin aanwezige speelmogelijkheden bieden aan vele kinderen speelplezier. Tevens is het een aantrekkelijke fiets- en wandelroute van en naar het nabij gelegen winkelcentrum, de scholen, sportvoorzieningen en het "Zeegbos". Juist ten zuiden liggen de Rijkerswoerdse plassen, onderdeel van het park Lingezegen (1500ha).

Indeling:
Via de voordeur betreden we de hal. Vandaar uit komen we in de tussenhal. Rechts daarvan kan je middels een schuifdeur naar de berging c.q. praktijkruimte. Deze ruimte is heeft een eigen toegangsdeur. In de tussenhal is ook het toilet gelegen. Verder betreden we via deze tussenhal de zeer royale woonkamer met brede schuifpui, halfopen straatgerichte keuken met apparatuur zoals koelkast, vaatwasser, 5-pits gaskookplaat en rvs afzuigkap. Rechts van de woonkamer is een extra kamer gecreëerd met royaal draai-/kiepraam. De kamer is thans in gebruik als slaapkamer en heeft een doorloop naar open badkamer met wastafel en douche. Vanuit de tussenhal naar ...

1e verdieping:
Ruime overloop met vaste kast voorzien van cv-ketel, maar liefst 5 slaapkamers op de eerste verdieping, royale lichte badkamer met douche, ligbad, wastafel en designradiator.

Tuin:
De achtertuin is op het noordoosten gelegen en grotendeels onderhoudsvrij aangelegd. Mede door de diepte van de tuin staat deze garant voor veel zonuren! De aanwezige houten veranda's zijn ideaal om in het vroege voorjaar en het late najaar lekker buiten te zitten.

Bijzonderheden:
+ zeer royaal
+ kindvriendelijke ligging
+ gehele begane grond voorzien van plavuizenvloer
+ gehele verdieping voorzien van laminaatvloer
+ gehele woning kunststof kozijnen met nieuw type dubbele beglazing
+ woning is voorzien van zonnepanelen, dus energiezuinig
+ nabij allerlei voorzieningen
+ grote woning voor diverse doeleinden geschikt (zoals bedrijf aan huis) of als familiehuis;
+ twee parkeerplekken op eigen terrein
+ nabij scholen, winkels, uitvalswegen en openbaar vervoer
+ rustig gelegen aan centrale groenzone in Rijkerswoerd

Toevoeging door verkopers:
Het huis is onder architectuur van Van Berkel gebouwd en de woningen worden ook wel de parelwoningen genoemd. Wij waren overrompeld door de ruimte en ook verliefd geworden ons huis. Omdat de woning zoveel mogelijkheden biedt hebben wij het kunnen aanpassen naar ons gezin en leven en hebben er echt een thuis voor ons gezin van kunnen maken. De buren zijn erg vriendelijk en er wordt eens in de zoveel tijd wat georganiseerd in de vorm van een BBQ of iets dergelijks.

Brochure:
Meer informatie treft u aan in onze uitgebreide kleurenbrochure met plattegronden. U kunt deze downloaden of wij kunnen u deze kosteloos toezenden.

Bezichtiging:
bel voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij bezichtigen ook op zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur op afspraak.

Chat:
via onze livechat zijn wij bereikbaar op onze website:
- van maandag tot en met vrijdag van 17.00 - 23.00 uur.
- zaterdag en zondag van 09.00 - 23.00 uur.

Open huis:
1 x per maand houden wij een open huis op zondag. Kijk voor de deelnemende woningen voor het eerstvolgende open huis op onze website.

Aanvaarding:
in overleg.

Disclaimer:
De genoemde maten en oppervlakten zijn circa maten. Verschil tussen de werkelijke en opgegeven circamaten/oppervlakten geven geen aanleiding tot enige rechtsvordering tot vergoeding ter zake. Aan de inhoud van

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Het huis is onder architectuur van Van Berkel gebouwd en de woningen worden ook wel de parelwoningen genoemd. De strakke buitenkant trok ons als destijds woningzoekenden helemaal niet aan. Wij hadden hem al meermaals in onze zoekvraag voorbij zien komen en zijn aanraden toch gaan kijken. Wij waren overrompeld over door de ruimte en ook verliefd ons huis. Omdat de woning zoveel mogelijkheden biedt hebben wij het kunnen aanpassen naar ons gezin en leven en hebben er echt een thuis voor ons gezin van kunnen maken. De buren zijn erg vriendelijk en er wordt eens in de zoveel tijd wat georganiseerd in de vorm van een BBQ of iets dergelijks. Ook is er fijn contact met de mensen die aan de overkant van de straat in de huurwoningen wonen.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1997

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

503 m³

Woonoppervlakte

152 m²

Perceeloppervlakte

205 m²

Indeling

Aantal kamers

8

Aantal slaapkamers

6

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Schuifpui, Zonnecollectoren

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordoost

Tuin oppervlakte

120 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Heerlijke ruime woning tegen het buitengebied van Arnhem in een rustige en groen opgezette wijk.

 

Dicht bij allerlei soorten scholen

 

Dichtbij openbaar vervoer

 

Winkelcentrum op loopafstand

 

Dichtbij uitvalswegen naar de snelwegen toe

 

Snel in de binnenstad van Arnhem en Nijmegen

 

Documentatie

Alle documentatie

Inloggen op Move.nl Icon

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door: