Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 339.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

VERRASSEND RUIME EN SPEELS INGEDEELDE 2/1 KAPWONING MET MOOIE AANBOUW, HEERLIJKE LEEFRUIMTE EN VRIJ GELEGEN ZONNIGE TUIN OP KORTE AFSTAND VAN DE DORPSVOORZIENINGEN GELEGEN AAN DOODLOPENDE STRAAT.

Deze woning is gebouwd in 1974 en rond 2001 grondig gerenoveerd waarbij kozijnen zijn vervangen, leefruimten zijn gestukadoord, keukeninrichting en sanitair zijn vernieuwd, er is een open haard geplaatst en de vloer is vervangen door hardsteen met vloerverwarming. In 2009 is er een werk-/tuinkamer aangebouwd, die ook als speelkamer, kantoor of praktijk aan huis dan wel slaapkamer dienst kan doen. Totale inhoud van de woning met aangebouwde berging is maar liefst 735 m3 en het perceel is 372 m2 groot.

Indeling:
Hal met meterkast, bergkast, nette toiletruimte met wandcloset en fontein, riante woonkamer met mooi hardstenen vloer voorzien van vloerverwarming, strak gestuukte wanden en plafond, openslaande deuren naar de tuin en een fraaie "Boley" open haard. De open keuken heeft een moderne inrichting met vaatwasser, combi oven/magnetron, koelkast, gaskookplaat en afgewerkt met granieten blad. Achter de keuken is een bijkeuken met opstelling van de Nefit HR combiketel uit 2013, witgoedaansluitingen en uitstortgootsteen. Vanuit de bijkeuken is ook direct toegang tot de tuin.

Aan de linkerzijde van de woning is de uitbouw gerealiseerd. Hier is een prachtige tuinkamer met grote raampartijen inclusief schuifpui naar de tuin. In deze kamer zijn praktische kasten "op maat" ingebouwd en op de vloer ligt een mooie laminaatvloer. Voor de kamer ligt een praktische berging met wateraansluiting en loop-/kanteldeur. Dit was voorheen de garage. Nu is voor deze bergruimte nog een houten berging gebouwd, ideaal voor stalling van de fietsen. Mocht u toch een garage of carport willen is dit eventueel nog te realiseren. 

Op de 1e verdieping is een overloop met vaste kast, 4 slaapkamers en een badkamer. Deze licht betegelde badkamer is compleet uitgevoerd met ligbad, douche, wastafel en wandcloset. Alle slaapkamers hebben laminaatvloeren, 3 slaapkamers zijn voorzien van een dakkapel, dit geldt ook voor de badkamer. De kamers zijn respectievelijk groot ca. 10, 12, 13 en 15 m2, waarbij de grootste kamer ook nog twee vaste kasten heeft. Onder de schuine kanten zijn bij enkele slaapkamers ook nog ruime bergkasten. Met een vlizotrap is nog een bergzolder te bereiken.

De tuin is gelegen op zuidwesten en biedt veel privacy. In de tuin zijn terrassen, beukenhagen en een gazon. Voor het huis is een brede oprit die plaats biedt voor stalling van enkele auto's op eigen terrein.

KORTOM EEN WONING OM TE BEKIJKEN. GESCHIKT VOOR GEZINNEN MET KINDEREN, COMBINATIE WONEN MET KANTOOR/PRAKTIJK AAN HUIS MAAR OOK INTERESSANT VOOR MENSEN DIE GRAAG GELIJKVLOERS WILLEN WONEN.

Vraagprijs € 339.000,= k.k.
Aanvaarding in overleg

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1974

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

735 m³

Woonoppervlakte

182 m²

Perceeloppervlakte

372 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

372 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Veel opbergruimte

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's