Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 595.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Uitstekend onderhouden, moderne bungalow met riante woonkamer en woonkeuken, 4 slaapkamers, 2 badkamers en een flinke inpandige garage. De woning is fraai gelegen in de villawijk Driehoeksbos nabij alle gewenste voorzieningen zoals; scholen, kinderopvang, zwembad, winkelcentrum, uitvalswegen, etc.

INDELING:

BUNGALOW:
Entree met tegelvloer voorzien van vloerverwarming en stucwerk wanden. Meterkast met uitgebreide groepenkast (9 groepen, 3 aardlekschakelaars en kookgroep). Toilet met hangcloset, fonteintje en mechanische afzuiging. Ruime woonkamer met voormelde tegelvloer, stucwerk wanden, fraaie erker, gashaard en deur naar de zijtuin. Flinke woonkeuken aan de achterzijde met tegelvloer met vloerverwarming en schuifpui naar de achtertuin. Luxe keukenopstelling voorzien van granieten werkblad, oven, magnetron, inductie kookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Bijkeuken met tegelvloer, wastafel, aansluitingen wasapparatuur en locatie cv-combiketel (Nefit HR, bouwjaar 2001). Hal met kastenwand en toegang naar de slaapvertrekken en badkamer. Toilet met hangcloset, wastafel en afzuiging. Slaapkamer 1 met laminaatvloer en stucwerk wanden en rolluik. Badkamer 1 met douche, wastafel en decorradiator. Slaapkamer 2 met laminaatvloer en stucwerk wanden en rolluik. Slaapkamer 3 met laminaatvloer en stucwerk wanden en rolluik. Slaapkamer 4 met laminaatvloer, tuindeuren naar de tuin, stucwerk wanden en rolluik en deur naar de badkamer 2. Badkamer 2 met douche, ligbad, dubbele wastafel, hangcloset, decorradiator en afzuiging.

GARAGE:
Inpandige garage met tegelvloer, elektrische deur, stortbak, stofzuigsysteem en veel opbergruimte.

TUIN:
Voortuin met oprit voor de garage. Achtertuin met veel privacy, verhoogd terras, gazon, vaste beplanting, kraantje, achterom en houten berging.

ALGEMEEN:
- Uitstekend onderhouden, moderne bungalow met riante woonkamer en woonkeuken, 4 slaapkamers, 2 badkamers en een flinke inpandige garage.
- De woning is fraai gelegen in de villawijk Driehoeksbos nabij alle gewenste voorzieningen zoals; scholen, kinderopvang, zwembad, winkelcentrum, uitvalswegen, etc.
- Uitstekend geïsoleerd.
- Nagenoeg geheel voorzien van rolluiken.
- Centraal stofzuigsysteem aanwezig.
- Woonoppervlakte 226 m² excl overige inpandige ruimtes.
- Inhoud 901 m³.
- Perceel 569 m².
- Bouwjaar 2001.
- Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

2001

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

901 m³

Woonoppervlakte

226 m²

Perceeloppervlakte

569 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Tuin oppervlakte

220 m²

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's