Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 410.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze fraaie woning is ook te huur voor een huurprijs van € 1.450,-- per maand, de woning is gestoffeerd.

Fantastische woning op prachtige locatie en direct aan het water gelegen en voorzien van eigen steiger met aanlegplaats voor uw boot.

Deze 2 onder 1 kap woning uit 1955 is in sublieme staat van onderhoud. Er is zichtbaar nooit bezuinigd op onderhoud, reparatie en restauratie. De woning is centraal gelegen tussen bruisende steden als Leiden, Noordwijk, Haarlem, Lisse en Amsterdam, maar ook div. watersportgebieden, golfbaan Liemeer en luchthaven Schiphol zijn eenvoudig te bereiken.
De ligging is buiten de aanvliegroutes van Schiphol zodat van overlast geen sprake is.

Bouwjaar 1955, woonoppervlakte 85m², inhoud 325m³, perceeloppervlakte 245m².

Een impressie:
Via het authentieke gietijzeren tuinhek betreedt u de tuin. De bestrating, die rondom de woning doorloopt, brengt u bij de voordeur die is voorzien van een gietijzeren decoratierooster. In het bovenraam staat een levensboom.
De ruime entree is voorzien van een prachtige granieten vloer, inclusief een patroon dat doorloopt in de keuken, de bijkeuken en de entree. In de bijkeuken bevindt zich een afgesloten ruimte met de centrale verwarming en een tweede ruimte met modern hangtoilet en een fonteintje. De bijkeuken heeft tevens aansluitingen voor een wasmachine en –droger en een 2e koelkast.

Vanuit de bijkeuken heeft u toegang tot een bergzolder waarop u verrassend veel spullen kunt opbergen. De andere kant van de entree bereikt u de halfopen keuken die een volledig handgemaakte hoekkeuken bevat. Het zwart/grijs gekleurde granito aanrechtblad, alsmede de aangebouwde keukentafel zijn ter plekke op maat vervaardigd. Tevens zijn er twee vaste kasten en bovenkasten. De keuken kenmerkt zicht door het vele licht. Een prachtig detail zijn de fraaie glas-in-lood ramen die verwerkt zijn in modern dubbelglas. Klassieke uitstraling in hedendaags geïsoleerd glas! De wanden zijn afgewerkt met originele “witjes” en twee tegelplateaus.

Vanuit de keuken heeft u een uitzicht over weilanden en een binnenhaventje.
Via de “en-suite” schuifdeuren met glas-in-lood ramen komt in de gezellige woonkamer. Deze living is voorzien van een houten vloer en inbouw kastenwand. Voor de klassieke marmeren schouw staat een sfeervolle “Jotel-kachel”. De grote raampartijen en de erker zorgen ook hier voor veel lichtinval en via de openslaande deuren komt u in de tuin.

De tuin is vrijwel geheel betegeld. Langs de waterkant is een houten steiger gerealiseerd die de gehele breedte van de tuin bestrijkt. Hier kunt u tevens uw boot aanleggen. Door het glazen windscherm kunt u maximaal profiteren van de tuin en het fantastische uitzicht over het water.
De Oude Wetering en de Ringvaart zijn naastgelegen en het Braassemermeer, de Kagerplassen en het Westeinder op steenworp afstand.

1e Etage:
Terug in de woning is er nog een verdieping die via een vaste trap te bereiken is. Die voert u naar de overloop waar het plafond tot in de nok doorloopt en voorzien is van een handige legkast. De bovenverdieping bevat naast de overloop een badkamer en 3 knusse slaapkamers. De kamers zijn voorzien van kwalitatief hoogwaardige laminaatvloeren en zijn recent opnieuw behangen in neutrale tinten. De badkamer is voorzien van een ligbad, een aparte douche, een wastafel en een toilet. Alle kamers hebben een dakkapel en een landelijk uitzicht.



Bent u nieuwsgierig geworden? Bekijk de videopresentatie eens of kom vrijblijvend eens kijken!


Bijzonderheden:
- Grote renovatie 1998
- Meest recente onderhoud 2017
- De woning is subliem onderhouden
- Dak geheel vernieuwd
- Geheel voorzien van dubbel glas, incl. het glas-in-lood
- Mooie bestrating rondom de woning
- Parkeergelegenheid op eigen terrein
- Mogelijkheid voor het uitbouwen van de woning
- Tuin op het zuiden gelegen
- Rustig gelegen maar met alle voorzieningen in de nabijheid
- Vrij uitzicht naar de Ringvaart

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1955

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

319 m³

Woonoppervlakte

85 m²

Perceeloppervlakte

245 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's