Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 245.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

UITZONDERLIJK! Een zeer sfeervol, onder architectuur gebouwde, rietgedekt HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS met carport, vrijstaande houten berging en een op het zuidwesten gelegen zij-tuin. Deze woning is gelegen in het nieuwbouwplan "Terphooghte" in woonwijk "Krakeel" en bevindt zich op loopafstand van basisscholen en een wijkwinkelcentrum.

BEGANE GROND: entree/gang met meterkast, toilet met fontein, trapkast met handige opberg/voorraad inrichting, royale doorzonkamer met openslaande tuindeuren en fraaie laminaatvloer welke doorloopt in de gang en trapkast. Open keuken met U-vormige aanbouwkeuken met granieten aanrechtblad en volledig voorzien van AEG inbouwapparatuur bestaande uit ruime koelkast, combi-magnetron, heteluchtoven, vaatwasmachine, op mechanische ventilatie aangesloten wasemkap en ruime 4-pits inductiekookplaat. De tevens granieten keukenvloer loopt door tot in de bijkeuken met buitendeur en wasmachine aansluiting.
1e VERDIEPING: een overloop, 2 slaapkamers (eenvoudig een derde slaapkamer te realiseren), luxe badkamer met douchecabine, badkamermeubel met dubbele wastafel, 2e toilet en bidet (Villeroy en Boch).
2e VERDIEPING: bereikbaar middels een vaste trap, de mogelijkheid tot het realiseren van (een) extra kamer(s), 2 Velux kanteldakramen met zonwering en wasmachine aansluiting. In de vaste kast bevindt zich de Remeha combiketel.

INFO: buitenzonwering, het binnenterrein, de parkeerplaatsen met het groen e.d. zijn gemeenschappelijk eigendom en zullen door de gezamenlijke eigenaren worden onderhouden. Hier is beheersvereniging "De Riethoeve" voor opgericht (bijdrage ca. € 55,- per maand). Deze beheersvereniging verzorgt ook de jaarlijkse controle van het dak, aanbrengen brandveilige coating, etc.
Het riet is op een dichte ondergrond geschroefd, de schroefdakconstructie, waardoor het schroefdak een brandveilig dak wordt en kent dus ook lagere tarieven voor de opstal verzekering (gelijk aan pannen dak).

Een woning waar u, gezien de fraaie afwerking en neutrale kleurstelling, zo in kunt!

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

2007

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

487 m³

Woonoppervlakte

143 m²

Perceeloppervlakte

175 m²

Buitenruimte

Tuin

Zijtuin

Tuin oppervlakte

175 m²

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's