Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

€ 412.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Levantstraat 15 te Hengelo (O)

Gelegen in de woonwijk ‘Roershoek’ en op geringe afstand van snelweg, winkelcentrum, scholen en sportvoorzieningen vinden we dit traditioneel gebouwde HERENHUIS. Op het eerste gezicht een royale EENGEZINSWONING met alle facetten van comfort en gemak in zich. Het object is in 1993 gebouwd op een perceel van 378 m², optimaal geïsoleerd, verkeert in een prima staat van onderhoud en heeft een royaal eigen oprit met carport.

Als bewoner heeft u de beschikking over 4 slaapkamers, een L-vormige living, woonkeuken (12 m²) met bijkeuken en een inpandig bereikbare garage die is verbouwd tot kantoorruimte (oppervlak van circa
28 m²). De locatie, die kenmerkt zich door het vele openbare groen, de ruimte, rust en het vrije uitzicht... Met recht mogen we hier spreken van een buitenkans! De plek is UNIEK en uiterst vrij gelegen.

Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding ter plekke, zodat u zelf het 'direct thuis gevoel' zult ervaren!

Indeling:
Begane grond:
Entree/ hal met meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping, toilet, living, keuken, bijkeuken en de toegang tot de garage/kantoorruimte.

De L-vormige woonkamer is zowel straat als tuingericht, voorzien van een massieve eiken parketvloer, erker aan de voorzijde en meet een oppervlakte van maar liefst 38 m².

Vanuit de woonkamer is er directe toegang tot de keuken van 12 m². De keuken zelf is voorzien van een inbouwkeuken, opgetrokken in lichte kleurstelling met veel bergruimte en vaste kastjes.
Als gebruiker/bewoner heeft u de beschikking over de navolgende (inbouw)apparatuur: 4 pits gaskookplaat, combioven, wasemkap en een afwasmachine (ter overname). Diverse raampartijen zorgen voor het nodige daglicht in deze ruimte. Kortom, een ultiem plekje met een maximaal uitzicht op de achtergelegen tuin!

De voormalige garage is ruim, meet een inpandige oppervlakte van circa 28 m² en heeft de beschikking over een 2-bloks keukeneenheid met rvs werkblad, verwarming en diverse elektra aansluitpunten. De huidige indeling, waarbij deze ruimte ook nog van de nodige isolatie voorzien is (glas, muur en dak), leent zicht uitstekend voor een beroep of werkplek aan huis, chill plek voor de kinderen of eventueel zelfs slapen en baden op de begane grond.

Eerste verdieping:
Overloop, badkamer, stookruimte en drie slaapkamers. De slaapkamers meten respectievelijk 14, 13 en 10 m² en zijn voorzien van houten kozijnen met isolerende beglazing en een lamelparket vloer. Daarnaast beschikt de ouderslaapkamer aan de voorzijde nog over een vaste kastenwand.

De badkamer is geheel betegeld in een lichte kleurstelling en biedt u als bewoner een ruime douchehoek, wastafel, ligbad, radiator en een tweede toilet. Het geheel meet een oppervlakte van 6 m² en is voorzien van een uitzetraam voor natuurlijke ventilatie en het nodige daglicht.

Zolderverdieping:
Via een vaste trap bereikbare royale, netjes afgewerkte zolderverdieping met een extra slaapkamer, 2 dakvensters voor het nodige daglicht en volop bergruimte (middels knieschotten). De slaapkamer meet een oppervlakte van 15 m².

Tuin en houten berging:
De voor-, zij- en achtertuin bieden genoeg privacy en zijn fraai aangelegd met bestrating, perkjes en gazon. Achter in de tuin een houten berging van circa 6 m² met elektra aansluiting. Ideaal voor de opslag van al uw tuingereedschap of tuinstoelen.

Parkeergelegenheid:
De brede en makkelijk toegankelijke oprit aan de zijkant van de woning biedt plaats aan meerdere auto’s. Daarnaast kunt u uw auto parkeren in de parkeerhavens aan de openbare weg (voorzijde).

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1993, de perceeloppervlakte bedraagt 378 m² en de inhoud van het woonhuis ligt rond de 513 m³ (inclusief voormalige garage). De centrale verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van een AWB Thermomaster 3 HR Cv-ketel van het bouwjaar 2011 (eigendom).

Wonen aan de Levantstraat 15 te Hengelo (O) is comfortabel wonen in een plezierige woonomgeving!

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Knus en praktisch huis in een gezellige buurt waar Naoberschap nog hoog in het vaandel staat. We leven met en voor elkaar. We hebben samen een verrassingsabonnement bij het Rabotheater en zijn er voor elkaar bij ziekte, e.d. Als Belgische heb ik dit altijd zeer kunnen waarderen!”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1993

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

513 m³

Woonoppervlakte

151 m²

Perceeloppervlakte

378 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Tuin oppervlakte

378 m²

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: