Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

€ 315.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

IN RUSTIGE STRAAT GELEGEN SFEERVOLLE GESCHAKELDE WONING MET INPANDIGE GARAGE EN KEURIGE TUIN GELEGEN OP LOOPAFSTAND VAN PARK, SCHOLEN EN WINKELCENTRUM DROSSAARD.

Deze woning is gebouwd in 1977 en ca. 550 m3 groot. Het perceel bij de woning is 300 m2. Vanuit de bouwperiode zijn dak en vloer van de woning geïsoleerd, verder zijn de raamkozijnen voorzien van dubbele beglazing. De woning is goed onderhouden. Zo is in 2015 een groot gedeelte van het dak vervangen en de loodaansluitingen. In 2016 is het buitenschilderwerk nog uitgevoerd.

Indeling:
hal met toiletruimte en meterkast, ruime woonkamer met vide, laminaatvloer, schuifpui naar de tuin en sfeervolle open haard, open keuken met moderne inrichting voorzien van greeploos beuken fronten en inbouwapparaten zoals gaskookplaat en vaatwasser, bijkeuken met opstelling Remeha combiketel, uitstortgootsteen en witgoedaansluitingen, inpandige garage met grote voorraadkast en openslaande deuren naar de oprit.

Met een hardhouten wenteltrap vanuit de woonkamer is de eerste verdieping bereikbaar. Hier komt u eerst op een grote overloop, welke tevens als werkruimte gebruikt wordt en waar een kastenwand aanwezig is. Een heerlijke werkplek waarbij er toch contact is met het leefgedeelte op de begane grond. Er zijn 3 slaapkamers met laminaatvloeren. De grootste slaapkamer heeft een balkon en is ca. 16.5 m2 groot. De andere twee slaapkamers zijn respectievelijk 9 en 10 m2 groot. In de nette badkamer is een ligbad met douchescherm, toilet en wastafel.

De tuin is ruim opgezet en biedt veel privacy. Er is een terras van grote tegels en verder een gazon. Achter in de tuin staat een groot houten tuinhuis met elektra. De oprit aan de voorzijde van de woning is zo ingericht dat er twee auto's op eigen terrein geparkeerd worden.

KORTOM EEN SFEERVOLLE WONING MET HEERLIJKE LEEFRUIMTE GELEGEN OP EEN CENTRALE LOCATIE IN DE GEMEENTE UDEN.

Vraagprijs € 315.000,= k.k.
Aanvaarding in overleg

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Geschakelde woning

Bouwjaar

1977

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

550 m³

Woonoppervlakte

129 m²

Perceeloppervlakte

300 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

300 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Speelse verrassende indeling

 

Dichtbij supermarkt

 

Garage met oprit voor 2 auto's

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: