Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 185.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wonen in rustige dorpse omgeving en toch op korte afstand van veel voorzieningen en het buitengebied? Dan is deze ruime en twee-onder-één kap woning met garage en ruim oprit wellicht iets voor u? Deze in 1976 gebouwde woning dient gemoderniseerd te worden, meet een inhoud van ca. 452 m³, een woonoppervlakte van ca. 130 m² met een aangebouwde garage van ca. 19 m² en staat gunstig gesitueerd op een perceel van 232 m² eigen grond.

Indeling: entree, hal, toilet met fontein, ruime Z-vormige woonkamer, open keuken met eenvoudige keukenblok, een tuindeur geeft toegang tot de achtertuin welke ca. 11 meter diep is. Via buiten kunt u de garage bereiken welke is v.v. een radiator.
Verdieping: overloop, vaste kast, drie goed bemeten slaapkamers, eenvoudige badkamer voorzien van een ligbad, toilet en wastafel;
Zolder: via vaste trap bereikbare ruime zolderverdieping met HR combiketel uit 2014. Deze verdieping biedt de mogelijkheid tot het realiseren van een vierde slaapkamer.

Direct nabij allerhande voorzieningen zoals openbaar vervoer, scholen, winkelcentrum en sportaccommodaties gelegen, ruime gezinswoning met garage en oprit. Ook voor buitenliefhebbers ligt deze woning erg gunstig. Een wandeling langs de Bielheimerbeek of door natuurgebied De Wrange is vanaf hier eenvoudig gemaakt. De stad Doetinchem is binnen 5 autominuten te bereiken.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Geschakelde 2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1976

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

452 m³

Woonoppervlakte

130 m²

Perceeloppervlakte

232 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

110 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Het huis ligt gunstig tov scholen en winkels en bosrijk gebied.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's