Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 300.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien de woning onverhoopt niet definitief verkocht wordt, zullen we de bij ons geregistreerde geïnteresseerden direct benaderen. Indien u interesse heeft in deze woning vernemen wij dit gaarne van u, zodat wij dit in het verkoopdossier kunnen noteren en u kunnen benaderen mocht voornoemde situatie zich voordoen.

Mooie, nette en ruime poortwoning gesitueerd in een autoluwe straat in woonwijk Kerk en Zanen.

Deze mooie ruime poortwoning ziet er netjes uit en is gesitueerd op een perfecte locatie voor gezinnen met kleine kinderen. Vanuit de keuken heeft u uitzicht op de autovrije straat met grasveld en speeltuintje. Deze goed onderhouden woning heeft een ruime woonkamer met in het zitgedeelte een plafondhoogte van bijna 3 meter hoog. Dit ziet er niet alleen erg mooi uit maar dit gecombineerd met het vele lichtinval geeft een extra luchtig en ruim gevoel. Daarnaast is er een ruime open keuken aan de voorzijde van de woning. In de keuken is voldoende plaats voor een grote eettafel en er zijn openslaande deuren met uitkijk op het veldje voor de deur. Dit zorgt ervoor dat buiten naar binnen wordt getrokken en is natuurlijk erg handig om spelende kinderen goed in het vizier te houden.

In het totaal telt de woning 4 ruime slaapkamers. Op de eerste en tweede verdieping is de woning aan de voorzijde bijna 7 meter breed. De woning heeft een heerlijke en zonnige achtertuin (zuid- westen) met carport en aparte berging. Naast de mogelijkheid te parkeren op eigen terrein is er in de directe omgeving voldoende parkeergelegenheid.

De omgeving:
Kerk en Zanen staat bekend als één van de meest geliefde woonwijken van Alphen aan den Rijn waar voor kinderen altijd een hoop te beleven is. Denk hierbij aan verschillende speeltuinen met onder andere het bekende Europapark. Dit leuke park is voorzien van een grote vijver met kabelbaan, skatebaan, voetbalveld en nog veel meer. Daarnaast is vanaf de woning het Archeon op loopafstand. Hier kunt u leuke daagjes uit en met het hele gezin terug in de tijd. Erg leuk maar ook meteen heel leerzaam. Tevens is goed te weten dat er verschillende scholen in de nabijheid aanwezig zijn.
Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij winkelcentrum de Atlas welke is gesitueerd in Kerk en Zanen. Maar ook een dagje shoppen, lunchen, dineren, gezellig naar de bioscoop of theater is allemaal mogelijk. Het gezellige centrum van Alphen aan den Rijn heeft u namelijk een hoop te bieden en is maar ca. 5-10 minuten fietsen. Tot slot zijn er in de nabije omgeving verschillende uitvalswegen welke u naar de vele omliggende grote steden zult brengen. Denkt u hierbij aan: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht welke allen ca. 30 minuten rijden is.
Rondleiding door de woning:

Begane grond:
Nette voortuin met entree. Entreehal met meterkast, het toilet, trapopgang en toegang naar de woonkamer.

Ruime lichte woonkamer voorzien van een houten grenen parketvloer doorgelegd over de gehele beneden verdieping.

De deels open, L-vormig opgestelde, keuken is gesitueerd aan de voorzijde met uitkijk op het speelveld voor de woning. De nette keuken is uitgerust met: houtlook kastdeuren/-lades, kunststof aanrechtblad(natuursteen look), heteluchtoven, 5-pits gaskookplaat inclusief wok brander, rvs afzuigkap, vaatwasser en koelkast.

Achtertuin:
De op het zuidwesten gelegen achtertuin biedt u de hele dag zon plezier. De gehele achtertuin is strak betegeld en achterin is de carport met berging. De carport is te openen via een grote schuifdeur. In de schuifdeur is tevens een standaard deur ingebouwd. Hierdoor hoeft u niet steeds de volledige deur open te schuiven om de tuin in en uit te gaan.

1e verdieping:
Overloop, 3 ruime slaapkamers (in verband met poortligging één zeer ruime slaapkamer), keurige doorlopende laminaatvloer en badkamer. De nette badkamer is voorzien van: douchecabine, toilet, en wastafel.

2e verdieping:
Via de vaste trap komt u op de zolderetage met op de voorzolder de cv-ketel, wasmachine/droger aansluiting en toegang tot de 4e slaapkamer. In 2001 is op deze etage een dakopbouw gerealiseerd. Hierdoor heeft de woning veel extra ruimte gekregen. Tot slot is er verstopt achter het fraaie behang in de 4e slaapkamer een deur naar een grote bergruimte.

Bijzonderheden:
• Ruime, nette woning gesitueerd in één van de meest geliefde en zeer kindvriendelijke woonwijken van Alphen aan den Rijn;
• Alle belangrijke voorzieningen zijn in de nabijheid aanwezig;
• Nette zonnige achtertuin gelegen op het zuidwesten met carport en berging;
• Autoluwe straat met vanuit de keuken uitzicht op het grasveld met speeltuin;
• Ruime poortwoning met dakopbouw waardoor de woning veel extra ruimte heeft gekregen
• Vele scholen, speelvelden en het Archeon op loopafstand;
Neem snel (vrijblijvend) een kijkje want…… weg.. is… helaas weg…

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Onze buurt is heel gezellig en relaxed. We hebben regelmatig Bbq's gehouden en zijn vaak bij elkaar gekomen. Op het speelveldje aan de voorkant van het huis spelen vaak kinderen. Er zijn hier zowel jonge als oudere kinderen. We hebben prettige buren!”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1998

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

437 m³

Woonoppervlakte

127 m²

Perceeloppervlakte

163 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Energiezuinig

 

hoge plafonds in woonkamer en slaapkamers

 

extra ruime slaapkamer en zolderkamer vanwege poortligging

 

autovrije zone aan voorkant met speelveld

 

dichtbij N11 en station

 

goed geïsoleerde huizen

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's