Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 225.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op zoek naar een instapklaar, ruim appartement in Oisterwijk? Dan mag je deze maisonnette op de tweede en derde verdieping niet missen! Het appartement heeft twee slaapkamers, een luxe badkamer met ligbad, een grote woonkamer met balkon en een open keuken met alle benodigde apparatuur.

Hier kun je zonder verbouwing gaan wonen; de vloeren, wanden en plafonds zijn mooi afgewerkt met gebruik van goede materialen. Uiteraard is het appartement met een lift te bereiken en is er voldoende gratis parkeergelegenheid aan de voor- en achterzijde.

Het appartement heeft een gunstige ligging aan de rand van de woonwijk Pannenschuur. Je loopt zo naar het buurtwinkelcentrum voor je dagelijkse boodschappen, er zijn sportfaciliteiten in de buurt evenals het gezellige centrum van Oisterwijk en het treinstation (lijn Tilburg-Den Bosch). Oisterwijk ligt in een prachtige omgeving met heide, bossen en vennen en via de uitvalswegen zijn de A2 en de A58 richting Tilburg, Eindhoven en ’s Hertogenbosch snel te bereiken.

Indeling:
Appartementengebouw:
Aan de Pannenschuurlaan is de afgesloten gemeenschappelijk entree met de brievenbussen en de intercom. De gemeenschappelijke entree is verzorgd en hier zijn het trappenhuis, de lift en in het souterrain is de privé berging van 8m2.

Tweede verdieping:
Via het gemeenschappelijke, overdekte portiek is het appartement te bereiken. Bij binnenkomst kom je in de ruime hal met de meterkast, de moderne toiletruimte, inpandige berging/wasruimte en de gestoffeerde trap naar de vierde verdieping. De wanden zijn voorzien van spachtelputz, je vindt op deze verdieping schuurwerk plafonds en de mooie plavuizen vloer past goed bij diverse interieurstijlen. Deze vloer is doorgelegd in de woonkamer en de open keuken en geeft het appartement een luxe uitstraling.

De woonkamer is bijna negen meter diep en heeft ramen aan drie zijden. De ruimte is goed in te delen met een apart zit- en een ruim eetgedeelte. Via de schuifpui is het balkon te bereiken waar je kunt genieten van de ochtend- en de middagzon. Dankzij de hoekligging heeft de woonkamer veel lichtinval en heb je een mooi uitzicht op de hoge bomen langs de Zoom, een rustige zijstraat van de Pannenschuurlaan.

De open keuken heeft een rijopstelling met een granieten aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur: een gaskookplaat met ingebouwde frituur en brede afzuigkap, een vaatwasser en een combi-oven. De naastgelegen wasruimte/berging is vanuit de hal te bereiken en heeft veel bergruimte en de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Derde verdieping:
Deze verdieping is de slaapverdieping en heeft verrassend veel ruimte. Via de trap kom je op de overloop met toegang tot de grote slaapkamer en de badkamer. De tweede (slaap)kamer is vanuit de eerste slaapkamer te bereiken. De overloop en de slaapkamers hebben een nette laminaatvloer, spachtelputz op de wanden en schuurwerk plafonds.

De grote slaapkamer heeft een speelse L-vorm, een dakkapel, meerdere vaste kasten en bergruimte in de schuinte van het dak. De tweede (slaap)kamer heeft een vaste kast en een dakkapel; deze kamer leent zich uitstekend als logeer- of werkkamer.

De moderne badkamer heeft een dakraam, groot ligbad, een aparte douche, een handdoekenradiator, toilet en een wastafel met een grote spiegel en een bergmeubel. De wanden zijn geheel betegeld in een tijdloze, mooie kleurstelling en op de vloer liggen antracietkleurige plavuizen.

Bijzonderheden:
- De maandelijkse servicekosten bedragen € 120,00
- Verwarming en warm water via een cv-ketel (Remeha, 2012)
- De kunststof kozijnen zijn voorzien van isolatieglas
- Luxe, modern appartement met luxe toiletruimte, keuken, badkamer en mooie vloer- en wandafwerking
- Parkeergelegenheid langs de ventweg van de Pannenschuurlaan en aan de achterzijde van het appartementengebouw (Zoom)
- Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
- Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
- Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
- Deze presentatie bestaat uit vrijblijvende informatie en is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Ik heb hier bijna 15 jaar met plezier en een veilig gevoel gewoond ondanks dat ik alleen Was,maar dit komt vooral omdat het complex klein schaking is en er geen galerij is”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1981

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

326 m³

Woonoppervlakte

106 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Video

Foto's