Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 212.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op een wel zeer fraaie locatie aan de Bosdijklaan en aan de rand van de uitvalsweg bieden wij in Goes-Oost deze zeer speels ingedeelde Drive-in woning aan, met o.a. 4 slaapkamers, een inpandige garage en een royale, zonnige achtertuin en dito privacy. Deze woning ligt aan doodlopende straat en dit is dus de ideale leefomgeving voor u en uw gezin.

De binnenstad van Goes en de daarbij behorende voorzieningen en scholen zijn op loopafstand bereikbaar. In de directe omgeving van de woning ligt het bekende recreatiecentrum Omnium.

Indeling:
Als we de doodlopende straat inrijden en de auto voor de garage hebben geparkeerd, betreden we via de ruime hal de woning. Vanuit deze hal bereikt u de inpandige garage.

Garage & bijkeuken.
De garage is voorzien van een betonvloer, elektra, een radiator en een kanteldeur. Vanuit de garage bereikt u de aangrenzende bijkeuken die voorzien is van een tuindeur.

Verder is er op de begane grond een ruim opgezette studeer/werkkamer met uitzicht op de achtertuin.
Deze kamer beschikt over een plavuizen vloer, radiator en een tuindeur.

1e Verdieping:
Vanuit de hal nemen we de trapopgang naar de 1e verdieping en hier komen via de hal (met toiletruimte) de keuken en woonkamer binnen.

Keuken.
De keukenruimte ligt aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een aangrenzend balkon en een kunststof kozijn. Het keukenblok is in een hoekopstelling geplaatst en is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: koelkast, vriezer, combimagnetron, afzuigkap en een kookplaat.

Woonkamer.
Deze ruimte ligt aan de achterzijde van de woning, biedt een fraai zicht op de tuin en de directe omgeving en staat in open verbinding met de keuken. De woonkamer beschikt over een eikenvloer, kunststof kozijnen (voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm) en radiatoren. Tevens is er ook een balkon aanwezig waarbij je, zodra de zon er is, kunt genieten van de omgeving. Vanaf het balkon kun je middels een trap afdalen naar de tuin.

2e Verdieping:
Als we teruggaan naar de hal dan gaan we naar verdieping twee en komen we op de overloop. De overloop geeft toegang tot de 3 slaapkamers en een zeer complete en gemoderniseerde badkamer die voorzien is van een badmeubel (met wastafel), een 2e toilet, inloopdouche en een designradiator.

Algemeen:
Als we de beschutte zonnige achtertuin met berging en vrije achterom ook nog noemen, dan kun je met recht zeggen dat dit een leuke woning op een toplocatie is!

Bieden vanaf: € 212.000,00 k.k.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Ik kwam hier als kind van 8 jaar wonen, de weg naast het huis moest toen nog aangelegd worden. We speelden op de immense bergen gestort zand. Er waren veel kinderen in de straat en dus kwam er een voetbalveld voor ons huis en een grote buurtzandbak naast het huis. Door de gemeente aangelegd.Alle aanplant was nieuw en dus nog heel laag. We leerden schaatsen op de sloot achter de tuin.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1973

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

446 m³

Woonoppervlakte

140 m²

Perceeloppervlakte

234 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Deze woning ligt helemaal vrij, geen inkijk van buren, zowel aan de voor-als aan de achterkant

 

De woonkamer en keuken zijn beiden hele lichte ruimten, door de grote ruiten en omdat ze op 1 hoog liggen.

 

Het uitzicht aan de voorkant is vooral in het voorjaar bijzonder, dan bloeien er een hele rij bomen aan het plantsoen

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's