Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 259.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Aan de buitenrand van het dorp Poortvliet bieden wij deze aan de Schapenweg gelegen vrijstaande woning op een perceel 1410m2 eigen grond aan. Deze weg wordt uitsluitend gebruikt door bestemmingsverkeer en is nagenoeg geheel omsloten door polderlandschap. Vanuit de woning en vanuit de tuin heeft u dan ook een weidsuitzicht over de gehele omgeving. Deze vrijstaande woning uit de jaren ’30 mogen wij namens onze opdrachtgevers aanbieden voor mensen die buiten willen wonen, maar toch ook kort bij de dorpsvoorzieningen willen zijn.

De woning moet grotendeels gerenoveerd worden, maar vanwege de mooie ligging en de grote van het perceel van 1.410 m2 eigen grond, zoeken wij dan ook de 'buitenliefhebbers' met twee rechter handjes. Na de verbouwing van de woning, kan de nieuwe eigenaar de ruimte, rust en privacy van het buitenleven zelf ervaren. Gaat u mee om de woning van binnen eens goed te bekijken?

Indeling:
Via de achterhal komen we, zoals het in het Zeeuwse de gewoonte is, binnen in de woning. U staat dan in de gesloten keuken die eenvoudig is qua afwerking. Vanuit deze ruimte lopen we door naar de woonkamer.

Woonkamer.
De woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en heeft zicht op de landerijen. Deze ruimte beschikt verder over diverse radiatoren, raampartijen en een erker.

Gaan we terug naar de gesloten keuken en lopen we verder door naar de achterzijde van de woning dan komen we in de aanbouw. Hier treft u o.a. een separaat toilet, een eenvoudige doucheruimte en een berging met Cv-hok aan.

Aan de voorzijde van de woning is verder originele entree/hal met voorportaal aanwezig. Vanuit hier neemt u de trap naar de 1e verdieping.

1e Verdieping:
De overloop geeft toegang tot de slaapkamers. Deze slaapkamers zijn o.a. voorzien van een radiator, rolluik en/of dakkapel.

2e Verdieping:
Deze verdieping kunt u gebruiken als steekzoldertje.

Algemeen:
Na de woning te hebben bekeken staan we buiten onder het afdakje van de garage de tuin te bekijken die o.a. is voorzien van een gazonpartij, kippenhok, fruitbomen, moestuin en voldoende parkeergelegenheid op uw eigen terrein. Bent u die buitenliefhebber met gouden handjes? Vraag dan snel informatie op!

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1936

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

350 m³

Woonoppervlakte

100 m²

Perceeloppervlakte

1410 m²

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Vrij wonen

 

Buitengebied

 

Mogelijkheid voor uitbreiden

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's