Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 299.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Let op: Deze woning heeft een badkamer op de begane grond en op een eenvoudige wijze is ook een slaapkamer te creëren!

In een verkeersluwe en daardoor kindvriendelijke straat in de wijk Zielhorst van Amersfoort ligt deze heerlijke eengezinswoning met parkeerplaats op eigen terrein en ruime tuin. Deze opvallend ruime woning uit 1990 is in 2008 uitgebreid met een dakopbouw waardoor er nog meer ruimte gecreëerd is. De woning beschikt over een ruime tuin van 57 m² voorzien van een stenen berging.

De ligging is ideaal, rustig en midden in de wijk Zielhorst. Ideaal voor gezinnen. Alle voorzieningen zijn op korte afstand gelegen, basisscholen, speeltuinen, sportfaciliteiten, buurtwinkelcentra en het NS Station Schothorst. De rijkswegen A1 en A28 zijn met vijf minuten rijden te bereiken.

De indeling is als volgt:
Hal met garderobenis en meterkast. Een lichte woonkamer van ca. 30 m² met deur naar de tuin. Eet-(slaap)kamer van ca. 14 m². Halfopen keuken in L-opstelling voorzien van een oven, 4-pits gasfornuis, afzuigkap en een vaatwasser welke vervangen dient te worden. Naast de keuken een inpandige berging met ruimte voor de koelkast en vriezer en met cv-opstelling en wasmachineaansluiting.
Binnenhal met toilet, trapopgang en badkamer. De badkamer is voorzien van ligbad en wastafel. Vanuit de badkamer is ook de eet-(slaap)kamer toegankelijk.

Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers welke aan de voorzijde van de woning zijn gelegen, een werkkamer en een ruime kast.

Tweede verdieping: overloop twee ruime slaapkamers een ruime hal met toegang tot de vliering. Er is een berging/werkkamer met wastafel, deze ruimte kan ideaal gebruikt worden als inloopkast of er kan een sauna geplaatst worden, wat het oorspronkelijke plan van de huidige bewoners was.

Bijzonderheden:
- Badkamer is gelegen op de begane grond
- Er is een mogelijkheid tot het creëren van een slaapkamer op de begane grond
- De woning heeft maar liefst vijf slaapkamers
- Oplevering in overleg, kan op korte termijn.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1990

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

530 m³

Woonoppervlakte

167 m²

Perceeloppervlakte

154 m²

Buitenruimte

Tuin

Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's