Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 300.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze fijne eengezinswoning met 3 slaapkamers en uitgebouwde woonkamer aan de Decatlon in Assendelft (Saendelft) hebben wij in de verkoop. Charmant, zowel van architectuur als het interieur, dat is de beste beschrijving in onze opinie.

In de wijk Saendelft is gekozen om clusters te bouwen van typen woningen. Deze straat, met overwegend bestemmingsverkeer dus lekker rustig voor de deur, wordt gekenmerkt door het opvallende metselwerk en de dwarskappen. De hoge, rechte gevels garanderen optimaal ruimtegebruik, ook op de eerste verdieping. De woonkamer is met 2,5 strekkende meters uitgebouwd, dat levert een imposante hoeveelheid extra leefruimte op!

Nu we binnen zijn, valt toch direct weer het woord 'charmant'. De met spagtelputz afgewerkte wanden, paneelbinnendeuren, hoge plinten en plafondsierlijsten combineren stijlvol met de in mozaïek gelegde plavuizen vloer [met vloerverwarming]. Dat dit een jonge woning betreft, zien we vooral terug in de keuken en het sanitair. Modern comfort in een licht-klassiek jasje. De open keuken in hoekopstelling is van alle gemakken voorzien. Het granieten werkblad en rustieke rvs gasfornuis met wokbrander en combi-oven springen in het oog terwijl de koel-/ vriescombinatie en vaatwasser ingebouwd zijn.
De aansluitende woonkamer heeft een schuifpui naar de fijne achtertuin, met houten schuur en achterom. Door de uitbouw is hier flink veel leefruimte ontstaan terwijl de verbinding met het inmiddels volwassen groen en de zonneterrassen in stand is gebleven. De tijd om daarvan te profiteren is weer aangebroken!
Boven vinden we drie slaapkamers, verdeeld over twee woonlagen, en een fantastische vergrote badkamer. Ook hier weer een stijlvolle inrichting, met lichte tegels en plavuizen in combinatie met verrassende elementen. Hier is dat de inloopdouche waarvan de glazen wanden 'gedragen' worden door stoer roestvaststaal. Het aparte halfronde ligbad, tweede toilet en het luxe meubel met dubbele wastafel hebben fors de ruimte gekregen. De drie slaapkamers zijn royaal en fraai afgewerkt met schuifwandkasten.

Indeling:
Begane grond: entree, hal met meterkast en trapopgang. Toilet met fontein. Doorzonwoonkamer, uitgebouwd met 2,5 m1, met schuifpui naar fraai betegelde achtertuin met houten schuur (voorzien van elektra) en achterom. Open keuken met granieten werkblad,rvs gasfornuis met 5 pitten (wokbrander) en combi-oven. Ingebouwde koel-/ vriescombinatie, vaatwasser en apothekerskast.
Eerste verdieping: overloop met vaste trap naar zolderverdieping. 2 Slaapkamers met schuifwandkasten. Badkamer met royale inloopdouche, vloerverwarming, hoekbad, tweede toilet en dubbele wastafel met luxe meubel en spiegel. Designradiator.
Tweede verdieping: overloop met aansluitingen voor wasmachine en -droger, opstelling CV-installatie en bergruimte achter afschot. 3e Slaapkamer met eveneens bergruimte achter dakbeschot.

Saendelft is een nieuw gebouwde wijk aan de noordwestkant van de Zaanstreek. Dichtbij de natuur, strand en duinen liggen op fietsafstand, maar wel uitstekend verbonden met het Rijkssnelwegennet. Zowel de A8, richting Amsterdam, als de A9, richting Alkmaar of Haarlem, brengen het woonwerkverkeer terug tot een minimum. Treinforenzen worden bediend met een modern NS-station en passende dienstregeling om ze bijvoorbeeld binnen een klein halfuurtje op het Centraal Station af te kunnen zetten.
De voorzieningen in de wijk zijn ook goed voor elkaar. De Decatlon ligt hierin bijzonder gunstig, nabij het winkelcentrum. Zowel Albert Heijn als de Vomar en de diverse verswinkels voorzien in de boodschappen. Ook de scholen zijn goed bereikbaar en de wijk is gelardeerd met speelveldjes. De wijk is gericht op jonge gezinnen, kinderen krijgen hier voorrang. De rode fietspaden dwars door de wijk vergroten de verkeersveiligheid aanmerkelijk.

Deze woning is ideaal voor een gezin met opgroeiende kinderen. Comfortabel, met heerlijk veel leefruimte, en eigenlijk zo te betrekken. Alles is áf.

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 126 m2;
- inhoud 444 m3;
- perceelgrootte 116 m2 eigen grond;
- bouwjaar 2006;
- benedenverdieping plavuizen [met vloerverwarming];
- uitgebouwde woonkamer met schuifpui;
- zeer verzorgde, luxe woning met fraai aangelegde onderhoudsarme tuin;
- aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2006

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

444 m³

Woonoppervlakte

126 m²

Perceeloppervlakte

116 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Station op 10 minuten loopafstand

 

Dichtbij winkelcentrum

 

Goed geïsoleerd huis

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's