Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 335.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wilt u comfortabel wonen in de Schuytgraaf ("Bongeren"). Kom dan snel kijken bij deze fraaie, royale twee-onder-een kapwoning van bijzondere architectuur. De woning heeft een uitstekende ligging met doorkijkjes, korte straatjes en fraaie hagen, wat resulteert in een intieme sfeer. De woning beschikt over een woonoppervlakte van maar liefst 152 m2 en heeft 4 slaapkamers (5 mogelijk) en een luxe woonkeuken.

Alle benodigde voorzieningen zijn op korte afstand aanwezig, zoals winkels, scholen, recreatiemogelijkheden en openbaar vervoer waaronder het treinstation.
De in 2007 gebouwde woning ligt aan de voorzijde aan het voetgangersgebied en is aan de achterzijde per auto bereikbaar.

Indeling:
Begane grond:
Aan de zijkant van de woning betreden we de hal waarin het luxe toilet met fonteintje zich bevindt alsmede een ruime garderobekast. Vanuit de hal komen we in de royale tuingerichte uitgebouwde (2,4 m) woonkamer met openslaande deuren naar de achtertuin. Aan de straatgerichte zijde is de royale woonkeuken van maar liefst 22 m2. De luxe keuken (Nolte) is uitgevoerd in bordeauxrood glans met aan de ene kant een hoekuitvoering en aan de andere kant een kastenwand met apparatuur. De keuken heeft de navolgende apparatuur: rvs afzuigkap, keramische kookplaat, diepvriezer, combimagnetron (2x), koelkast en vaatwasser. In de keuken kan je 's middags heerlijk vertoeven met een heerlijk kop thee en krant. De zonnestralen kunnen dan rijkelijk vloeien door de aparte en hoge ramen aan de voorzijde. Via de open trap gaan we naar...

Eerste verdieping:
Via de overloop treden we de luxe badkamer binnen welke naar huidige maatstaven is ingericht. De badkamer is voorzien van ligbad, aparte douche, 2e toilet en dubbele wastafel met opbergmogelijkheid. Vervolgens betreden we de masterbedroom, welke heerlijk royaal is en voorzien van een walk-in closet (circa 6m2). What more does a (wo)man want? De ramen van deze kamer zijn voorzien van rolluiken met afstandbediening. Daarnaast zijn er nog 2 slaapkamers. Via vaste trap gaan we naar...

Tweede etage:
De royale overloop met aansluitingen wasmachine, droger en met heerlijk veel bergruimte. Hier bevindt zich de 4e slaapkamer met dakraam. Een 5e slaapkamer is mogelijk.

Tuin:
De voortuin is netjes bestraat. Vanuit de zijkant van de woning lopen we de achtertuin in, welke eveneens keurig bestraat is. De tuin is hierdoor heerlijk onderhoudsvrij. Achter het vrijstaande schuurtje bevindt zich een carport met plaats voor een auto.

Samenvatting:
+ Perceel grootte 288 m2, woonoppervlak circa 152 m2 en inhoud circa 533 m3
+ Grote uitgebouwde en tuingerichte woonkamer met veel lichtinval
+ Fraaie ruime woonkeuken met luxe apparatuur (22 m2)
+ Royale zonnige tuin
+ Masterbedroom met walk-in closet
+ Totaal 4 grote slaapkamers
+ Gehele begane grond voorzien van fraaie vloer met vloerverwarming
+ Luxe sanitair
+ Hoogwaardige afwerking

Aarzel niet en kom snel kijken bij deze woning in zeer geliefde woonwijk. Kijken is verliefd worden!!!

Brochure:
meer informatie treft u aan in onze uitgebreide kleurenbrochure met plattegronden. U kunt deze downloaden of wij kunnen u deze kosteloos toezenden.

Bezichtiging:
bel voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij bezichtigen ook op zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur op afspraak.

Chat:
via onze livechat zijn wij bereikbaar op onze website:
- van maandag tot en met vrijdag van 17.00 - 23.00 uur.
- zaterdag en zondag van 09.00 - 23.00 uur.

Open huis:
1 x per maand houden wij een open huis op zondag. Kijk voor de deelnemende woningen voor het eerstvolgende open huis op onze website.

Aanvaarding:
in overleg.

Disclaimer:
De genoemde maten en oppervlakten zijn circa maten. Verschil tussen de werkelijke en opgegeven circamaten/oppervlakten geven geen aanleiding tot enige rechtsvordering tot vergoeding ter zake. Aan de inhoud van deze specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

2007

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

533 m³

Woonoppervlakte

152 m²

Perceeloppervlakte

288 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

204 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kindvriendelijke buurt

 

Groene omgeving

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Energiezuinig

 

Fijne lichtinval

 

Documentatie

Alle documentatie

Inloggen op Move.nl Icon

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's