Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 165.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Stentorlaan 99 te Enschede ,

Het Oikos is bezig aan haar 2e jeugd. Door de inspanningen van de gemeente bloeit deze wijk als nooit tevoren. Fraaie speelplaatsen, veel groen tussen de woningen en aan de rand van de wijk, het buitengebied (met het natuurgebied Het Aamsveen) nooit verder dan enkele minuten lopen en een snelle busverbinding direct vanuit het hart van de wijk naar winkels en dergelijke. Kortom: een prima plek om te wonen en tot rust te komen.
En midden aan zo’n gemoedelijk en rustig pleintje staat Stentorlaan nummer 99. Een moderne tussenwoning, gebouwd in 2004, met 3 goede slaapkamers, een afgetimmerde zolderkamer, een nette badkamer, een in 2015 vernieuwde keuken en natuurlijk de prettig ruime woonkamer met zicht op de eigen tuin en de groene wadi, die achter de tuin ligt.

Begane grond:
Komend door de voordeur betreedt u een ruime hal met toegang tot het toilet, de trapopgang naar de eerste verdieping, de meterkast en de doorgang naar de woonkamer. Deze woonkamer is tuingericht en heeft door de tuindeur een directe verbinding met de achtertuin. De keuken is in 2015 nieuw geplaatst, kent een neutrale kleurstelling en is van inbouwgemakken voorzien. Hal, woonkamer en keuken zijn belegd met een hele mooie tegelvloer in hout motief. Dus zo zorgeloos en degelijk als plavuizen, maar dan met de warme look van hout.

Eerste verdieping:
Dit is de prettige slaapverdieping, bestaande uit 3 slaapkamers en een complete en fijne badkamer. Deze laatste is uitgevoerd in een neutrale tegel en een diagonaal motief op de vloer. Verder is de badkamer voorzien van een meubel met wastafel, een douchecabine en het tweede toilet. De drie slaapkamers zijn respectievelijk zo’n 8 , 8,5 en 12m2 groot.

Tweede verdieping:
De middels vaste trap te bereiken extra woonverdieping. Op de voorzolder bevindt zich de technische installatie: ketel, luchtverwarmingsunit, filterhuis en de wasmachine en droger opstelling. Achter de scheidingswand ligt de 4e slaapkamer. Lekker ruim en prettig licht door het dakvenster.

Tuin:
De achtertuin, op het noordoosten, is in 2016 onderhoudsvriendelijk aangelegd, met van die mooie grote tegels en hier en daar een bloembak. Hierdoor ontstaat een goed bruikbare en ruime tuin. Prima voor een gezin om lekker van buiten te genieten en absoluut zonnig, doordat de belendende bebouwing laag is.
Tegen de achter grens van de kavel staat de ruime fietsenschuur en de poort verzorgd de ontsluiting naar de straat.

Samenvatting:
- Goede en ruime tussenwoning gelegen aan autoluw pleintje
- Moderne bouw met 3 betonvloeren
- Moderne inbouwkeuken uit 2015 aan de voorzijde
- Het toilet werd in 2012 vernieuwd
- Heerlijk lichte tuinkamer met tuindeur aan de achterzijde van de woning
- Begane grond belegd met houtmotief plavuizen
- 3 ruime slaapkamers op de eerste verdieping
- Nette badkamer met o.a. 2e toilet, douchecabine en wastafelmeubel
- Grote zolder met 4e slaapkamer, zoldervertrek en alle technische aansluitingen
- Mechanische ventilatie in combinatie met luchtroosters
- Geheel voorzien van isolatieglas
- Prettig zonnige tuin op het noordoosten met fietsenschuur en een ‘achterom’
- Voldoende parkeergelegenheid in de directe nabijheid
- Gunstige ontsluiting naar centrum alsmede naar winkels en de snelweg
- Extra makelaars raadt u aan om een bouwtechnische keuring te laten uitvoeren, teneinde een nog completer beeld te krijgen van de woning die u wilt kopen
- In de koopakte wordt een waarborgsom opgenomen ter grootte van 10% van de koopsom

Algemene gegevens:
- Perceeloppervlak: 97 m²
- Woonoppervlak: ca. 91m²
- Inhoud: ca. 318m³
- Bouwjaar: 2004

Aanvaarding in overleg


Voor aanvullende informatie of een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen via de contactmogelijkheid op deze site. Bezichtigingen ook 's avonds en in het weekend.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2004

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

318 m³

Woonoppervlakte

91 m²

Perceeloppervlakte

97 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Tuin oppervlakte

97 m²

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's