Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

De bewoner

 

De bewoner

€ 169.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Breemarsweg 607 te Hengelo (O)

Op een levendige locatie gelegen, prima afgewerkte tussenwoning met achtertuin op het zuiden, vier slaapkamers (5 mogelijk), stenen berging en een sfeervolle overkapping. Dit alles gelegen op een geringe afstand van het centrum van Hengelo, het lokale winkelcentrum en de snelweg.

De woning biedt u als bewoner vele extra's... Wat te denken van een voor en achtergevel met kunststoffen kozijnen (draai-/kiep) met isolerende beglazing (+/- 2006), horren, screens, dakkapel, overkapping en nog veel meer.. Kom snel binnen een kijkje nemen en laat u verrassen door de hoeveelheid ruimte die deze mooie woning u te bieden heeft!

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal met meterkast, vaste kast, toilet, provisiekast onder de trap, keuken en de woonkamer.

De doorzonkamer meet een oppervlakte van circa 30 m², is voorzien van een nette laminaatvloer en biedt meer dan voldoende plek voor een royale eettafel en een zithoek. Aan de voorzijde heeft u uitzicht op de voorgelegen Breemarsweg, de achterzijde geeft zicht op de achtergelegen tuin.

In de keuken is een inbouwkeuken geplaatst welke is voorzien van de navolgende apparatuur: vaatwasser, koelkast, 4-pits keramische kookplaat met afzuigkap en een combioven-/magnetron. Via de keuken is er tevens toegang tot de tuin.

Eerste verdieping:
Overloop, de badkamer en een viertal kamers. Drie kamers zijn in gebruik als slaapkamer, de vierde kamer als 'natte ruimte' voor onder meer wasmachine en wasdroger. De kamers meten respectievelijk 14, 10, 8 en 7 m² en zijn afgewerkt met een nieuwe laminaatvloer (2016).

De badkamer meet een oppervlakte van bijna 4 m² en is voorzien van een hangend toilet, ligbad met douchevoorziening en een wastafel met vaste kastruimte. De wanden zijn geheel betegeld en de ventilatie geschiedt op mechanische wijze.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap te bereiken royale 2e verdieping met overloop en extra (slaap)kamer, dakkapel aan de achterzijde en tevens de opstelplaats voor de Cv-ketel. Het dak is na geïsoleerd en er is een nieuwe laminaatvloer gelegd (2014).

Tuin, overkapping en berging:
Deze tuin biedt u alles... hij ligt op het zuiden, beschikt over een berging (2,75 breed bij 2,79 diep) met elektra en er is een sfeervolle overkapping (3,45 breed bij 3,0 diep) geplaatst. Kortom, het hele jaar door genieten in uw eigen achtertuin! Verder is de tuin aangelegd met sierbestrating en borders met beplanting. Via het achterpad is de tuin achterom te bereiken.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1968, het perceeloppervlak bedraagt 175 m² en de inhoud van het woonhuis ligt rond de 369 m³.De centrale verwarming en warmwatervoorziening worden verzorgd door een Remeha Calenta Cv combiketel uit 2014 (lease).

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10 % waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“We hebben een aantal jaren genoten van ons ruime huis met zonnige tuin op het zuiden. Dankzij de gezellige overkapping hebben we ook vele avonden in de tuin kunnen doorbrengen met vrienden en familie. Met waterpark het Genseler op loopafstand ben je tijdens een lekkere wandeling zo buitenaf.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1968

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

369 m³

Woonoppervlakte

119 m²

Perceeloppervlakte

175 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

175 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Waterpark Genseler op loopafstand

 

Speelveld voor het huis

 

Actieve bewonersraad

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner