Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 164.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Lindenweg 54 te Hengelo (O)

Karakteristiek, uiterst sfeervol en tot in de puntjes afgewerkt... Dat zijn zomaar een paar kernwoorden voor deze per direct te betreden uitgebouwde EENGEZINSWONING.

De woning is geheel gemoderniseerd en beschikt over een moderne inbouwkeuken, comfortabele badkamer, 3 slaapkamers, een vrijstaande houten berging en een zonovergoten, vrij gelegen achtertuin.
Het lokale winkelcentrum en de binnenstad van Hengelo zijn op een paar minuten afstand gelegen.

Indeling:
Begane grond:
Entree aan de voorzijde van de woning met meterkast, woonkamer met provisiekast, keuken, toilet en achterportaal.

De riante woonkamer meet een oppervlakte van maar liefst 26 m², is voorzien van een laminaatvloer en staat in een open verbinding met de keuken. Hier is een moderne inbouwkeuken geplaatst in lichte kleurstelling. De keuken heeft de beschikking over een gelamineerd werkblad met daarin verwerkt een enkele spoelbak met groentenspoel. Als apparatuur is het volgende geplaatst: vaatwasser, combioven-/magnetron, 4-pits keramische kookplaat met afzuigkap en een losse koel-/vries combi (laatste is ter overname). Via de keuken is er rechtstreeks toegang tot het achterportaal met toilet.

Eerste verdieping:
Overloop met badkamer en een tweetal slaapkamers. De slaapkamers meten respectievelijk 9,5 en 7,5 m². Beiden zijn voorzien van een laminaatvloer. Daarnaast beschikt de slaapkamer aan de voorzijde over vaste kastruimte.

De badkamer bevindt zich aan de voorzijde van het woonhuis en is voorzien van een inloopdouche, wastafel met ombouw en een hangend toilet. Het geheel is betegeld in een courante zwart-/wit kleurstelling. Ventilatie geschiedt zowel op mechanische als natuurlijke wijze.

Tweede verdieping:
Royale, na geïsoleerde verdieping met een extra kamer (de verdieping is momenteel nog een open ruimte, doch u kunt vrij eenvoudig een scheidingswand met loopdeur plaatsen waardoor een unieke kamer ontstaat) en de opstelplaats voor de Cv-ketel. Daglicht komt binnen via een 4-pans dakvenster.

Tuin en houten berging:
De onderhoudsarme tuin is gelegen op het Oosten en aangelegd met voornamelijk bestrating. Achter in de tuin een houten berging van bijna 16 m² welke is voorzien van elektra aansluiting. De tuin is via de zijkant van het woonhuis toegankelijk.

Omgeving:
De woning is gelegen aan rustige straat (eenrichtingsweg), op enkele minuten van de binnenstad van Hengelo. Aan de voorzijde van de woning zijn voldoende parkeergelegenheden.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1936. De perceeloppervlakte bedraagt 162 m² en de inhoud van het woonhuis ligt rond de 275 m³. De centrale verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van een Close in boiler (10 ltr.) en een Vaillant VHR Cv-ketel van het bouwjaar 2004 (eigendom). Daarnaast is de woning (woonkamer BG + slaapkamer) voorzien van airco installatie.

Interessante details: Het woonhuis is onder meer voorzien van paneeldeuren, HR ++ beglazing, dak- en muurisolatie en het buitenschilderwerk is recent nog uitgevoerd (2016 en later). Daarnaast zijn zaken als riolering, elektra, goten, Cv-installatie, schuttingen, kozijnen, onderhoudsvrije boeiboorden ook aangepakt.

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Ik hebben 14 jaar lang genoten van de Lindenweg 54, maar heb nu (na ondertussen nog meer mogelijkheden te hebben) besloten om mijn huis te verlaten. Het is altijd heerlijk om thuis te komen. In de zomer is het door de airco heerlijk koel in huis en de tuin is verrassend groot. Hier heb ik iedere zomer met vrienden en familie heerlijk kunnen genieten! Dankzij het grote aantal ramen is er altijd voldoende licht.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1936

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

275 m³

Woonoppervlakte

81 m²

Perceeloppervlakte

162 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Tuin oppervlakte

162 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

rustige nette buurt, eenrichtingsstraat

 

Dicht bij wijkwinkelcentrum én centrum

 

Binnen 5 minuten op de snelweg

 

In deze prijsklasse een aantal verrassende bijkomstigheden, waaronder een onderhoudsvrije nette tuin en zowel boven als beneden airco

 

Een veilig huis met prima hang-en-sluitwerk en een alarminstallatie. Ongenodigden lopen dit huis voorbij.

 

Energieklasse C, redelijk ongebruikelijk voor dit bouwjaar. Door hr++ glas, spouwmuurisolatie, dakisolatie en een hr-ketel in eigendom.

 

Huis is up-to-date. Veel vernieuwingen doorgevoerd in de laatste 14 jaar. Eveneens goed onderhouden. Ook het schilderwerk is van de laatste jaren.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's