Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 325.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Een buitenkans in Zuid. Deze royale hoekwoning met achtergelegen garage en zonnige zuid-tuin wacht op een nieuwe eigenaar. De woning is goed onderhouden en kan aan de binnenzijde op uw eigen wijze worden ingericht. Dineren aan de achterzijde of borrelen bij de open haard aan de voorzijde. De indelingsmogelijkheden zijn divers, bijna niets is onmogelijk.

Daarnaast is de ligging natuurlijk subliem, na een kleine 100 meter lopen, verlaat u het rustige dorp en wandelt u zo het Treekerbos in. Genieten kan hier het hele jaar door, maar vooral in de zomer komt deze plek perfect tot zijn recht.

Via de ingang aan de zijkant bereikt u de hal, waar zowel de keuken als de woonkamer kunt bereiken, alsmede de trap naar de eerste verdieping. Dankzij de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde is alles lekker licht en heeft u goed zicht op de ruime tuin.

Op de eerste etage treft u drie slaapkamers waarvan 1 met een balkon. De badkamer is recentelijk perfect gerenoveerd en voorzien van een ruime douche, wastafel en tweede toilet.

Op de grote zolder bevinden zich nog 2 slaapkamers en een voorzolder.

Aan de achterzijde van de tuin bevinden zich de garage en aangrenzende berging met elektra. U kunt dus zonder problemen achterom uw perceel verlaten en binnenkomen, maar voor de deur parkeren is eigenlijk altijd mogelijk. Leusden Zuid kenmerkt zich door ruime en groene lanen en rust en gemoedelijkheid, hier wordt thuiskomen al snel heel fijn.

De aanbevelingen van Succesmakelaars:
- 130 vierkante meter woongenot.
- Garage aan de achterzijde.
- Goed geïsoleerd.
- Zonnige achtertuin.
- 5 slaapkamers.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

Anoniem aan het woord

“Het is altijd heerlijk wonen geweest op de Prinses Christinalaan 8. Heel veel gewandeld en gefietst met de kinderen en hond in de Treek en enorm genoten van het bos. Omdat het zo centraal gelegen is, is het ook perfect om overal naar toe te reizen, heel prettig zowel met openbaar vervoer als met de auto.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1960-1970

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

440 m³

Woonoppervlakte

130 m²

Perceeloppervlakte

253 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

100 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin, vlakbij het bos Den Treek en winkels en scholen.

 

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's