Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 235.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Leuke starterswoning! Deze tussenwoning is gelegen op een gewilde locatie in Stadsdeel Strijp, nabij uitvalswegen, Strijp S en R, centrum Eindhoven, St Trudoplein en alle gewenste voorzieningen zoals winkels en scholen! De woning is keurig onderhouden en voorzien van een praktische indeling met o.a. een woonkamer, gesloten keuken, 4 slaapkamers, badkamer en vaste trap naar de zolder. Het perceel heeft een oppervlakte van 143 m².

INDELING:

BEGANE GROND:
Entree/hal met laminaatvloer, stucwerk wanden, meterkast (3 groepen) en kelderkast met veel opbergruimte. Geheel betegeld toilet met closet. Gesloten keuken met laminaatvloer (tegelmotief) en betegelde wanden. Nette keuken in rechte opstelling voorzien van combi-oven, koelkast, 5-pits gaskookplaat en afzuigkap. In de keuken bevindt zich de wasmachine-aansluiting en de toegangsdeur naar de achtertuin. Ruime woonkamer met houten vloer, wanden gedeeltelijk afgewerkt met glasvliesbehang en gedeeltelijk schoonmetselwerk wanden.

1e VERDIEPING:
Overloop met laminaatvloer. Slaapkamer 1 aan voorzijde met laminaatvloer en stucwerk wanden. Badkamer aan voorzijde met tegelvloer, douche en wastafel in meubel. Zeer ruime slaapkamer 2 aan achterzijde met laminaatvloer, stucwerk wanden en open planken kast. Slaapkamer 3 aan achterzijde met laminaatvloer, stucwerk wanden, inbouwkast en deur naar balkon.

2e VERDIEPING:
Voorzolder met vloerbedekking en opstelling cv-combiketel (Nefit Smartline, bouwjaar 2005). Slaapkamer 4 met dakkapel aan achterzijde, 2 inbouwkasten, laminaatvloer en kunststof schroten wanden.

TUIN & BERGING:
Geheel omheind achtertuin met achterom naast de woning, geheel bestraat en voorzien van borders met vaste beplanting, buitenkraantje en zonneluifel. Berging met elektra achterin de tuin.

ALGEMEEN:
- Leuke starterswoning gelegen op een gewilde locatie in Stadsdeel Strijp, nabij uitvalswegen, Strijp S, centrum Eindhoven en alle gewenste voorzieningen zoals winkels en scholen!
- Keurig onderhouden.
- Grotendeels voorzien van dubbele beglazing.
- Inhoud 381 m³.
- Woonoppervlakte circa 111 m².
- Perceeloppervlakte 143 m².
- Aanvaarding op korte termijn is mogelijk.
- Bouwjaar 1956.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1956

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

381 m³

Woonoppervlakte

111 m²

Perceeloppervlakte

143 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Tuin oppervlakte

75 m²

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's