Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 179.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Landmansweg 118 te Hengelo (O)

Vrijstaand, karakter, sfeer, gewilde locatie, granito vloeren en paneeldeuren, 3 slaapkamers, werkkamer, courante vernieuwde badkamer, volop gratis parkeergelegenheid aan huis, instap klaar, betaalbaar en nog veel meer..... Waar? Aan de Landmansweg 118 te Hengelo (O)! Maak snel een afspraak en laat u verrassen door deze ruime woning met veelal authentieke elementen.

Indeling:
Begane grond:
Entree aan de voorzijde van de woning, hal met de originele granito vloer, toilet, meterkast met garderoberuimte en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal heeft u rechtstreekse toegang tot de living.

De living is uiterst sfeervol en royaal bemeten. Het geheel is L-vormig, meet een oppervlakte van 29 m² en is voorzien van een massieve eiken parket vloer. Waar u aan de voorzijde zicht heeft op de voorgelegen straat, biedt de achterzijde middels een raam uitzicht op de achtergelegen tuin. Vanuit de woonkamer is er tevens toegang tot de werkkamer van circa 6 m² en de kelder (circa 4 m² groot en stahoogte).

De keuken, met een oppervlakte van circa 7 m², is voorzien van een inbouwkeuken in lichte kleurstelling. De keuken beschikt in ruime mate over vaste kastruimte (diverse treklades en kastjes), is voorzien van een beton Ciré aanrechtblad met rvs spoelbak, groentenspoel en de navolgende inbouwapparatuur: 4-pits gaskookplaat, afzuigschouw, koelkast met vriesgedeelte en een oven. Extra leuk detail voor de liefhebber is de originele granito vloer...

Vast aan de keuken de bijkeuken met de aansluitpunten voor wasmachine en wasdroger. Tevens vinden we hier de opstelplaats voor de Cv-ketel. Vanuit de bijkeuken heeft u directe toegang tot de achtergelegen tuin.

De tuin, die eenvoudig is ingericht, is op het zonnige zuiden gelegen en biedt u als bewoner vele extra’s… Heerlijke zit plekjes, voldoende speelruimte voor de kinderen, volop zon in de middag en veel privacy. Via de zijkant van de woning is de tuin achterom te bereiken.

Eerste verdieping.
Overloop met een drietal slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers meten oppervlaktes van respectievelijk 12,5, 11 en 9 m². Allen zijn voorzien uitzetramen met daarin isolerende beglazing.

De badkamer, recent vernieuwd, is geheel betegeld, uiterst luxe van uitvoering en voorziet u als bewoner in de volgende sanitaire voorzieningen: inloopdouche met drain, hangend toilet met ingebouwde spoeling, een brede waskom op een design ombouw met kastruimte en een designradiator. Ventilatie geschiedt via de natuurlijke weg (openslaand raam) en op mechanische wijze.

Zolder:
Via een vlizo trap (overloop) is er toegang tot een royale zolderverdieping met extra dakvenster voor het nodige daglicht. Volop bergruimte, volop mogelijkheden !

Parkeergelegenheid en stenen berging:
Er zijn voldoende parkeervoorzieningen aan de openbare weg. Daarnaast kunt u uw auto parkeren aan de linker zijkant van de woning. Een stenen berging van 8,5 m² (vast aan de bijkeuken) voorziet in ruimte voor opslag van gereedschap, het stallen van een fiets of het opbergen van kinderspeelgoed.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1927 en de perceeloppervlakte bedraagt 137 m². De inhoud van het woonhuis ligt rond de 400 m³. De centrale verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van een Nefit Smartline HR Cv-ketel van het bouwjaar 2003 (eigendom).

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Overdag als ik thuis ben of in het weekend dan staat de poort hier altijd open. De buurtkinderen spelen regelmatig een potje tennis op het terrein naast mijn woning. Er wil nog wel eens een balletje over de schutting vliegen. Maar voor deze "gezellige" overlast wordt er door die kinderen ook sneeuw geruimd voor mijn huis.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1927

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

400 m³

Woonoppervlakte

107 m²

Perceeloppervlakte

137 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Muurisolatie

Energielabel

F

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Zuid

Tuin oppervlakte

137 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Behulpzame buren / noaberschap

 

weinig tot geen parkeerproblemen

 

Veelzijdig

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's