Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 249.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

In de kindvriendelijke wijk Het Woudhuis, aan de slotgracht gelegen, goed onderhouden kasteelwoning met vrij uitzicht. Ruime onder architectuur gebouwde tussenwoning (brede type, 8,4 meter), zonnige tuin met terras en veranda, parkeerplaats op eigen terrein en stenen berging.

Op loopafstand van winkelcentrum Het Fort , gezondheidscentrum de Linie en treinstation Apeldoorn Osseveld. Nabij diverse scholen, sportverenigingen en enkele minuten rijden naar de A50/A1. Het bosrijke buitengebied ligt op wandelafstand van Het Kasteel.

Indeling: entree, hal, trapkast, meterkast, toilet met fontein, werk-/slaapkamer, riante woonkamer over de gehele breedte met een Frans balkon met vrij uitzicht over de Kasteelgracht, moderne open keuken voorzien van een kookschiereiland met 5-pitsgaskookplaat, afzuiging, koelkast, elektrische oven en vaatwasser.


1e verdieping: overloop, ouderslaapkamer (voorheen 2) met inloopkast en dakkapel, slaapkamer, badkamer v.v. met separate douche, ligbad, 2e toilet en wastafel. Ruime berging met CV-opstelling, zonneboiler en aansluitingen wasapparatuur.

De woning is optimaal geïsoleerd d.m.v. dak-, muur- en vloerisolatie en geheel v.v. isolerende beglazing. De CV- ketel gecombineerd met de zonneboiler zorgt voor gunstige stookkosten en energielabel A!

Kortom: een speels ingedeelde grachtenwoning met verrassend veel ruimte en een mooie bezonning, op een leuke plek in de wijk Het Woudhuis.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1994

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

405 m³

Woonoppervlakte

118 m²

Perceeloppervlakte

184 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Voldoende parkeergelegenheid

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's