Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

 

 

 

 

 

€ 369.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Goede afwerking, moderne uitstraling, ruimte en rust zijn een aantal kernwoorden die perfect passen bij de woning gelegen aan de Gouden Koetslaan 17 te Vleuten. Vlak tegen de oude dorpskern van Vleuten ligt deze goed onderhouden eengezinswoning (eindwoning) met een royale achtertuin op het noord-oosten en stenen berging.

DE OMGEVING
Voor wat betreft de bereikbaarheid is Vleuterweide een uitstekende uitvalbasis. Of u nu in het westen, het oosten, het noorden of het zuiden des lands moet zijn, alle uitvalswegen (A-12, A-2, A-27 en A28) zijn op enkele autominuten afstand bereikbaar. Het centrum van Utrecht is uitstekend bereikbaar door middel van openbaar vervoer, maar ook met de fiets en met de auto bent u er zo. Het royale en fraai opgezette winkelcentrum "Vleuterweide" is op loopafstand gelegen. In dit centrum kunt u ook heerlijk een drankje nuttigen of een hapje eten. Scholen, sportvoorzieningen en het Maximapark zijn ook in de nabije omgeving. Kortom een leuke woning in een fraaie en goed uitgeruste woonomgeving.

DE WONING
Bij binnenkomst komt u in een hal met meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping en een toiletruimte met hangend toilet en fontein. De zeer ruime, uitgebouwde en lichte woonkamer is voorzien van fraaie wand- en vloerafwerking en beschikt over een trapkast en een schuifpui die toegang geeft tot de ruime tuin. In de tuin is er tevens een vrijstaande stenen berging aanwezig. Aan de voorzijde van de woning treft u een ruime deelkeuken die hoogwaardig is afgewerkt en beschikt over inbouwapparatuur. Hierbij valt te denken aan een vaatwasser, koelkast, vriezer, recirculatie kap, combioven en 5 pits gaskookplaat. Middels een deur aan de voorzijde bereikt u eveneens de voortuin vanuit de keuken.

Eerste verdieping:
Ruime en lichte overloop met een ruime bergkast, een ruimte voor de CV ketel en een separaat toilet. Verder vindt u op deze verdieping een drietal ruime slaapkamers en een luxe badkamer met ligbad, inloopdouche en vaste wastafel.

Tweede verdieping:
Middels een vaste trap bereikt u de ruime dakopbouw waar u de aansluitingen voor de droger en de wasmachine vindt. Deze opbouw kan perfect gebruikt worden als hobby- of werkkamer. Middels een vaste deur is het balkon bereikbaar. Deze is gelegen op het zonnige zuiden. Op deze verdieping zou je een uitbouw kunnen creëren zodat er extra slaapkamer gerealiseerd kan worden.

Tuin:
Zonnige voortuin gelegen op het zuiden en via de zijtuin een achterom bereikbare achtertuin. Deze achtertuin is zeer diep zodat u optimaal kunt genieten van de zon. Achter in de tuin staat een stenen berging.

BIJZONDERHEDEN
- Verwarming en warm water door middel van c.v.-ketel;
- Alle wanden zijn voorzien van glad stucwerk, op de begane grond is ook het plafond glad stucwerk;
- Woning beschikt over een alarmsysteem;
- Glasvezel internet aanwezig in de woning;

- De woning beschikt over 3 slaapkamers en een multifunctionele ruimte;
- Alle trappen in de woning zijn opnieuw geschilderd in 2014;
- Aanvaarding in overleg.

Interesse in deze woning? Kom gerust eens langs met uw NVM aankoopmakelaar!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Zodra de zon en de zomer zich aandienen, zijn veel mensen in de ruime voortuin. Het contact is erg laagdrempelig en er spelen veel kinderen buiten. Je loopt zo met eventuele eigen kinderen even naar één van de drie speeltuintjes in de buurt. Ook de mogelijkheid om lopend naar het maximapark (anafora) te gaan is fijn, nadat we eerst alle dieren gespot hebben die er te vinden zijn. Het is echt een fijne plek. Nieuw, goed geïsoleerd ruim huis, dichtbij het maxima park!”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Eindwoning

Bouwjaar

2007

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

450 m³

Woonoppervlakte

128 m²

Perceeloppervlakte

207 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

105 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kindvriendelijke buurt

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Vanwege de lengte van de tuin, altijd zon!

 

Gouden buren

 

De ruime woonkamer is ideaal

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door: