Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 225.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wow, wat een prachtig uitzicht over het Westzanerveld en Zaandam! Dit keurig afgewerkte driekamerappartement, op de vierde verdieping van het appartementencomplex Symfonie, heeft door de hoekligging en de vele raampartijen bijzonder veel lichtinval. De ligging van het appartement is zeer centraal te noemen. Het NS station ligt op loopafstand, als je oversteekt via het station en het stadhuisplein dan zit je meteen in het winkelhart. Met daarbij ook de bioscoop en een rijke diversiteit aan restaurants, clubs en gezellige kroegen. In het voorjaar loop je een klein stukje door naar de Dam, waar de terrassen bijna het hele jaar door opgesteld staan. ’s Winters overdekt en verwarmd, in de zomer heerlijk in het zonnetje. Het Zaantheater en de verschillende poppodia zorgen voor het culturele vertier! Hiernaast is het appartement centraal gelegen ten opzichte van het wegennet.

Dit goed onderhouden appartement is ruim en zonnig, van twee kanten stroomt het licht binnen. Grotendeels ligt er laminaat, de woonkamer en keuken lopen in elkaar over en een openslaande deur geeft toegang tot het heerlijke balkon. Buiten eten of lekker loungen met vrienden! De 2 slaapkamers maken dit appartement compleet!

Een ideaal appartement voor zowel jonge tweeverdieners als voor doorstromers, praktisch en comfortabel doordat het gelijkvloers is, met net iets meer luxe en ruimte omdat dat gewoon prettig is en met alle stadse genoegens en ontsluiting tot het openbaar vervoernet vlak naast de deur.

Indeling:

Begane grond: centrale hal met bellentableau en brievenbussen. Lift en trappenhuis. Berging (7m2) v.v. elektra.
Vierde etage: centrale hal. Entree, hal, toilet met fonteintje, meterkast, berging met stookruimte, 2 slaapkamers, badkamer v.v. ligbad, wastafel en wasmachine- aansluiting, woonkamer met open keuken v.v. inbouwapparatuur en zonnig balkon.

Bijzonderheden:

- woonoppervlakte: 85 m2;
- inhoud: 266 m3;
- actieve VVE, maandelijkse bijdrage € 198,-;
- centrale ligging t.o.v. Zaandam Stadshart en vrije natuur;
- nabij NS-station Zaandam, 12 treinminuten van Amsterdam CS;
- eigen CV- installatie en warmwatervoorziening;
- binnenkort wordt er een nieuwe CV-ketel geplaatst;
- gezamenlijk buitenterras op begane grond met steiger;
- aanvaarding in overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Dit is gewoon èèn van de beste appartementen in Zaandam. Wij zijn lang op zoek geweest naar het perfecte appartement en met de symfonie 29 hadden wij het gevonden. Grote ramen aan 2 zijden van de woonkamer geven niet alleen veel zonlicht maar ook een prachtig uitzicht over de polder. Elke avond kun je hier de zon zien ondergaan en als je goed kijkt kan je zelfs de duinen zien. Omdat je 4 hoog zit geniet je van alle privacy die je maar kan wensen masr tegelijkertijd kan je de hele buurt overzien. Niet één, maar twee balkons! Hierdoor kan je overdag in de zon zitten en s'avonds op het andere balkon de laatste zonnestralen nog meepakken. In de lente/zomer kan je als je geluk hebt jonge vleermuizen langs de ramen zien vliegen. En één tot twee keer per jaar zie je, als je mazzel hebt, een schapenherder door de straten lopen onder het balkon langs, met een kudde schapen die naar het weiland gaan. Waar anders in de randstad kom je dat tegen? Slechts 3 minuten lopen vanaf de voordeur voordat je aan de polder staat. Hier kan je geweldig hardlopen, de hond uitlaten of gewoon heerlijk wandelen. En als je een bootje hebt kan je vanaf huis de polder invaren! Ben je meer van het socializen? Een kwartiertje lopen en je staat midden in het uitgaansgebied van zaandam. Op de fiets ben je er in 5 minuten. Ga je liever uit in Amsterdam? Geen probleem! Het station is slechts 5 minuten lopen, en binnen 15 minuten ben je op Amsterdam Centraal!”

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1990

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

266 m³

Woonoppervlakte

85 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Prachtig uitzicht. Elke dag kun je vanuit de woon- of slaapkamer genieten van een prachtige zonsondergang.

 

Gezellige en vriendelijke appartementbewoners.

 

Top VVE die veel tijd en moeite steekt in het onderhouden van het complex, zonder verplichtingen voor bewoners die geen zin of tijd hebben om hieraan mee te werken.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's