Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 189.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Zoek je een woning met ruimte, parkeergelegenheid op eigen terrein, een mooi aangelegde achtertuin maar hou je niet van urenlang tuinieren? Dan is deze hoekwoning met vier slaapkamers, luxe badkamer, complete keuken en een zonnige achtertuin met overkapping, dubbele berging en een achterom een bezoek meer dan waard! Klussen hoeft niet, hier hoef je alleen te verhuizen en kun je direct genieten van het knapperende haardvuur in de woonkamer.
De woning staat in de rustige, kindvriendelijke woonwijk Zuidwijken waar je profiteert van de vele voorzieningen op loop-/fietsafstand. Aan de Brink is een buurtwinkelcentrum met een supermarkt en aan de overzijde van de Harenbergweg zijn meerdere basisscholen en een kinderboerderij. De bushaltes bieden een goede verbinding met het busstation/centrum van Zutphen en het station van Vorden.

Indeling:

Begane grond:
Bij binnenkomst in de woning kom je in de ruime, keurig verzorgde hal met een speels schuin plafond en een donkergrijze plavuizen vloer. Dankzij het raam in de voorgevel en de ramen in de voordeur is er veel lichtinval.
De woonkamer straalt huiselijkheid uit. Sfeermaker is de schouw met houtkachel en de leefruimte is goed in te delen met een ruim zitgedeelte en een lange eettafel. Het plafond heeft strak stucwerk; de plavuizen vloer is doorgelegd in de keuken en de wanden zijn voorzien van spachtelputz en geschilderd in warme tinten.
De open keuken is aan de tuinzijde gelegen en heeft een mooie hoekopstelling met een houten aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur: een inductiekookplaat met afzuigkap, een combimagnetron, vaatwasser en een hoge koel-/vriescombinatie. De open ruimte is prettig en zal de kookliefhebber aanspreken, zeker vanwege de twee grote ramen die uitzicht bieden op de achtertuin.
In de woonkamer is een portaal met een moderne toiletruimte en de gestoffeerde trap naar de verdieping. Groot voordeel van een gesloten portaal is dat warmte in de woonkamer niet naar de bovengelegen verdiepingen wegvloeit.

Eerste verdieping:
De overloop biedt toegang tot twee slaapkamers, de badkamer en de open trap naar de tweede verdieping. Beide slaapkamers zijn opvallend ruim en over de volle breedte van de woning gelegen. De slaapkamer aan de voorzijde is de hoofdslaapkamer; de slaapkamer aan de achterzijde is aanzienlijk vergroot dankzij de brede dakkapel.
De badkamer ademt luxe uit. De wanden zijn geheel betegel, deels met speelse mozaïektegels; het plafond heeft inbouwverlichting en dankzij het raam kun je goed ventileren. De badkamer heeft een ruime inloopdouche met een dubbele douchekop, een wastafel met een grote spiegel, een groot ligbad, een toilet, een bergkast en een hoge wandradiator.

Tweede verdieping:
Volop ruimte op de tweede verdieping; deze woning is ideaal als je vier grote slaapkamers zoekt. Allereerst kom je op de overloop met een groot dakraam aan de achterzijde; aansluitend zijn er twee slaapkamers aan de voorzijde. De hoofdslaapkamer heeft een wastafel ramen aan de voor- en achterzijde; de andere slaapkamer is een goede eenpersoons slaapkamer.

Exterieur:
De voortuin is ingericht om twee auto’s naast elkaar te kunnen parkeren. De buitenkraan en het buitenstopcontact maken het schoonmaken van je auto een stuk eenvoudiger. Dankzij de hoekligging heeft de woning een smalle zijtuin, deels afgebakend met een lage schutting.
De achtertuin is ideaal als je niet van tuinieren houdt. De grote overkapping met het terras van composiet planken is een heerlijke plek om gedurende een groot deel van het jaar te zitten. De twee verhoogde borders van natuursteen vangen het niveauverschil op; het achterste deel van de tuin is ingericht met kunstgras en bestrating. De houten schuttingen vormen de erfafscheiding en aan de zijkant is een poort naar de gemeenschappelijke achterom. Dankzij de ligging op het oosten en de vrije ligging richting het zuiden profiteer je in deze tuin optimaal van de zon.
De stenen berging is door de huidige bewoners voorzien van een zolderverdieping. Naast deze berging is een tweede berging; volop ruimte voor je fietsen, scooter, werkbank en haardhout!

Bijzonderheden:
- Deze hoekwoning heeft dak- en vloerisolatie; de kozijnen zijn voorzien van isolatieglas
- Verwarming en warm water via een cv-ketel
- Brede dakkapel en overkapping aan de achterzijde
- Twee parkeerplaatsen op eigen terrein
- Onderhoudsvriendelijke voor- en achtertuin
- Vier slaapkamers, moderne badkamer en een complete keuken
- Houtkachel in de woonkamer

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Vele jaren met groot plezier gewoond op de Braamkamp 404 te Zutphen. Het is een gemoedelijke, rustige buurt. Goede buren, elkaar niet overlopen, maar altijd een praatje en zijn er, indien nodig. Echter is het huis, nu de kinderen zelfstandig wonen, voor ons te groot. Een heerlijke onderhoudsvrije voor- en achtertuin, alwaar het, mede dankzij een grote overkapping, heel goed toeven is.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1976

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

430 m³

Woonoppervlakte

114 m²

Perceeloppervlakte

164 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

90 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Groene omgeving

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's