Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 295.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze hoekwoning in de straat Honingzwam in Alphen aan den Rijn heeft een oppervlakte van 115 m². Het is gebouwd in 1976 en kijkt landelijk uit op een fietspad/dijksloot. Fijne rustige buurt met alleen bestemmingsverkeer. Woning is compleet voorzien van dubbel glas (kunststof kozijnen met houtnerf). In de woonkamer en keuken ligt een hardhouten vloer (Jatoba).

Je komt binnen via de entree waar de hal met net toilet (v.v. vrijhangend toilet, wasbakje) zich bevindt. De grote ruime lichte woonkamer heeft gestucte wanden en een grote witte open trap naar boven. De open witte keuken is een gezellige U-vorm keuken en zwart duurzaam composiet werkblad. Compleet voorzien van inductieplaat (4 pits), afzuigkap, vaatwasser (2016), combi magnetron en koffiemachine.

Via de openslaande deuren kom je in de 16 meter diepe tuin op het Noord-Westen. Dit zorgt ervoor dat er altijd zon in de tuin is. Achterin de tuin staat een stenen berging met fundering van 3x3 meter met dakpannen dak en zinken goten.

Via de open trap in de woonkamer kom je via de overloop, in de hal op de eerste etage. Deze wordt afgescheiden door een aparte deur. Doordat het een hoekwoning betreft, is er een zijraam aanwezig wat voor fijne lichtinval zorgt. Op de gehele 1e etage is licht laminaat (wit eiken) gelegd. Luxe badkamer, met stortdouche en glazen wanden, bad en wastafel. Witte tegels en donkere vloer.

De grootste slaapkamer aan de voorzijde van het huis, heeft een ingebouwde wandkast met witte deuren (houtnerf) waar veel berging en kleding in kan. Deze kamer kijkt ook uit op de dijksloot en geeft een rijk vrij gevoel. De tweede ruime slaapkamer heeft halverwege een schuin dak met kunststof dakraam (Velux). De derde kamer is een kleinere kamer en wordt momenteel als werkkamer gebruikt.

Via de trap kom je dan op de tweede etage waar in de voorhal, de droger en wasmachine aansluitingen zitten. Via een deur kom je dan in de grote 4e slaapkamer. In deze kamer met schuine daken, zitten aan beide kanten dakramen voor een fijne lichtinval. Ook hier ligt een lichte laminaat vloer.

Via een luik in de voorhal en een uittrekbare trap kom je op een ruime opbergvliering (ong 1.50 hoog) waar voldoende opbergmogelijkheden zijn.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“De woning is uit 1976 en ik ben de tweede bewoner. Ik woon inmiddels 15 jaar met veel plezier in het huis. Ik heb door de jaren heen de nodige aanpassingen aan het pand gemaakt, zoals overal dubbel glas, berging uitgebroken voor grote woonkeuken, nieuwe stenen berging in de 16 meter diepe tuin, nieuwe badkamer, dakramen vervangen etc etc. De omgeving is erg fijn, rustig en kindvriendelijk.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1976

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

403 m³

Woonoppervlakte

115 m²

Perceeloppervlakte

153 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

mooi uitzicht

 

prachtig uitzicht

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's